Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til Mavekirurgisk Afsnit, Kirurgi, Regionshospitalet Viborg, Hospitalsenhed Midt

Kirurgi, Mavekirurgisk Afsnit søger snarest eller pr. 1. april 2020 en sygeplejerske til en fast stilling 37 timer/uge samt en sygeplejerske til et vikariat af 6-12 måneders varighed.
 
Om stillingen:
Vi kan tilbyde:

  • En stilling indenfor et bredt og spændende speciale
  • Store faglige og personlige udviklingsmuligheder
  • Systematisk introduktionsprogram, som baseres på dine sygeplejeerfaringer
  • Arbejde hver 3. weekend i skiftevis 8- og 12-timers vagter
  • Indflydelse på egen arbejdsplanlægning via ” Min tid ”
  • Nye rammer, hvor patienterne som udgangspunkt har enestuer
Du skal have og udvise: 
  • Lyst til at arbejde med kirurgisk sygepleje
  • Lyst til faglig og personlig udvikling
  • Lyst til at indgå i positivt kollegialt samarbejde   
Om afdelingen
På Mavekirurgisk Afsnit varetager vi primært behandling og pleje af patienter med kirurgiske lidelser i den øvre del af mave- tarmsystemet, altså spiserør, mavemund, mavesæk, tolvfingertarm, galdeveje og bugspytkirtel. Derudover har vi brystkirurgiske patienter, som dog overvejende behandles ambulant. Vores arbejde er meget spændende og afvekslende. Patientkategorien er meget varieret, vi har både mænd og kvinder, unge og gamle, korte og lange forløb, akutte og planlagte indgreb og alle grader af kompleksitet lige fra de raske til de svært syge patienter. De fleste af vores patienter er akutte, hvilket gør at belægningen er svingende, og vi har derfor både travle og stille dage.
 
Vi er en del af Kirurgi sammen med Tarmkirurgisk sengeafsnit og Karkirurgisk sengeafsnit og vi har et velfungerende samarbejde på tværs, som medvirker til en høj grad af fleksibilitet. Vi er i november 2019 flyttet i nye fysiske rammer og de 3 sengeafsnit er samlet på samme etage. Afdelingen rummer derudover i alt 5 klinikker, som delvist bemandes af oplært personale fra de forskellige sengeafsnit.
 
Afsnittets sygepleje er organiseret som tildelt patientpleje med makkerskab mellem sygeplejersker eller mellem sygeplejerske og social- og sundhedsassistent. Vi arbejder kontinuerligt på at optimere arbejdsgangene til gavn for både patienter, personale og samarbejdspartnere. Vi har desuden et velfungerende studieunit, hvor vi varetager uddannelse af sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistentelever.
 
Vi lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø. Det skal være sjovt at komme på arbejde, og alle medarbejdere skal mødes af den rette mængde udfordringer. Når man er parat til det, er der vid mulighed for at få nøglefunktionsposter og specialfunktioner, som kan medvirke til, at man bliver ved med at lære og udvikle sig.
 
Vi har et højt fagligt aktivitetsniveau præget af dygtige og engagerede medarbejdere, som gerne deler ud af deres viden. Nytænkning værdsættes, her bliver lyttet til alle gode idéer. Vi kan rigtig godt lide at være fremme på beatet, og vi afprøver gerne forslag til forbedringer.
 
Vi har et godt kollegialt fællesskab, hvor vi altid har øje for hinanden og hjælper hinanden. Vi har en meget positiv, afslappet og uhøjtidelig omgangstone, med plads til humor og forskellighed. Vi har mange sociale arrangementer, som man kan deltage i i det omfang, man har lyst til.   
 
Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,4 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.
 
Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk
 
Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.
 
Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.
 
Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Kirurgisk Afdeling.
 
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Birgitte Rovsing Vingborg (78 44 63 73)
 
Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisations ID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest søndag den 16/2 2020.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 8 2020.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.