Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til medicinsk ambulatorium, Sjællands Universitetshospital, Roskilde
Vil du være en del af vores ambitiøse ambulante team, så læs endelig videre!

Vi skal øge vores produktion, og søger derfor endnu en sygeplejerske.

Vi er et stort og velfungerende ambulatorium med 22 sygeplejersker og herudover speciallæger samt sekretærer. Ambulatoriet har åbent alle hverdage fra 7.45-16.00.

Sygeplejegruppen er spredt alders- og erfaringsmæssigt, hvilket er en styrke for vores samarbejde. Vi har en uformel omgangstone og gensidig respekt for hinandens faglige og personlige forskelligheder.

Vi tilbyder dig

 • Introduktion i de forskellige funktioner, selvstændige opgaver og undersøgelser, du som sygeplejerske kommer til at varetage i ambulatoriet
 • En erfaren sygeplejegruppe, der er fagligt engagerede og brænder for ambulatoriets specialer

 • Ambulatoriets opgaver er

  I lunge og astma ambulatorierne varetager vi udredning og behandling af astma, KOL og andre lungesygdomme, hvor vi som sygeplejersker udfører højt specialiserede undersøgelser og samtaler.

  Vi har selvstændige sygeplejespor såsom sygeplejeforundersøgelser, testspor (f.eks. astmaprovokationstests), iltpatient-spor, vaccination af astma- og allergipatienter mm. Derudover har vi spor, hvor vi arbejder tæt sammen med lægerne.

  I infektionsmedicinsk ambulatorium undersøges og behandles patienter med akutte og kroniske infektionssygdomme fx feber af ukendt årsag, rejserelaterede infektioner, immundefekter, HIV og hepatitis.

  Infiltratenheden er en del af lungeambulatoriet, som varetager diagnostik af patienter, bosiddende i den nordlige del af Region Sjælland, hvor der er mistanke om lungekræft. Forløbene er tilrettelagt som kræftpakkeforløb, hvor infiltratenheden varetager ambulante samtaler og undersøgelser fx bronkoskopier på vores egen undersøgelsesstue med tilknyttet opvågning.

  Du vil primært komme til at fungere som sygeplejerske i infiltratenheden.

  Vi ønsker en sygeplejerske der
 • Er uddannet sygeplejerske med dansk autorisation
 • Har minimum 2 års erfaring, med solid erfaring inden for det lungemedicinske speciale
 • Trives med selvstændige sygeplejeopgaver og kan arbejde struktureret og målrettet
 • Har gode kommunikations- og samarbejdsevner
 • Kan inspirere til gensidig erfaringsudveksling og faglig udvikling.
 • Er fleksibel, har et godt overblik og kan have mange bolde i luften
 • Har kendskab til Sundhedsplatformen

 • Stillingen er på 35-37 timer pr. uge og du skal være indstillet på at arbejde på alle hverdage.

  Sjællands Universitetshospital har en overordnet strategi ”Patienten er alt”. Det betyder, at patientinddragelse er en del af arbejdet med kvalitet og faglig udvikling. Vi mener, at det er med til at sikre den bedst tænkelige pleje og behandling til patienten.

  Indenfor sygeplejen fokuseres på at fremme og styrke et frugtbart forsknings- og udviklingsmiljø i afdelingen. Der er nedsat et sygeplejefagligt udviklingsråd, som bl.a. er rådgivende og ansporende i forhold til udviklingstiltag og karrieremuligheder.

  Medicinsk Afdeling har udarbejdet en ”Sygeplejefaglig strategi”, som kan rekvireres.

  Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

  Har du lyst til at se vores afdeling, er du meget velkom-men til et uforpligtende besøg.

  Har du spørgsmål eller ønsker du at besøge vores afdeling, så ring til afdelingssygeplejerske Mathilde Pyll Andersen, 47 32 22 01 / 29 76 74 14.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Ansøgningsfrist 22.02.18

  Om Sjællands Universitetshospital
  Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

  Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her