Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til Medicinsk-/kirurgisk Sengeafsnit SA1, Bornholms Hospital

Medicinsk-/kirurgisk Sengeafsnit SA1, Bornholms Hospital søger sygeplejerske til fuldtidsstilling i skiftende vagter.

Om os

Hos os handler det om liv – både patientens liv og dit arbejdsliv. SA1 er et afsnit hvor vi vægter god sygepleje, patienternes tilfredshed og personalets trivsel højt.

Vi er sygeplejersker, social-og sundhedsassistenter, en afdelingssygeplejerske, en assisterende afdelingssygeplejerske samt et bredt tværfagligt team bestående af læger, fysioterapeuter, ergoterapeuter, diætist, logopæd og socialsygeplejersker.

Vi er et afsnit med plads til 34 patienter indenfor følgende specialer: Neurologi, ortopædi og parenkym-kirurgi. Derudover har vi et familieafsnit med plads til seks patienter som indeholder både barselsafsnit og børneafsnit.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling i skiftende vagter, men kan også være en stilling i aftenvagt eller nattevagt. Det er en stilling enten i den neurologiske del af afsnittet, hvor også børneafsnittet indgår, og hvor vi på sigt forventer at du bliver oplært til, eller en stilling i ortopædkirurgien.

Da Sengeafsnit SA1 indeholder flere specialer er vores sygepleje mangeartet og har et spænd fra basal sygepleje til kompleks sygepleje. Der er ligeledes stor mulighed for at bruge hinandens kompetencer på tværs af specialerne. Vi gør meget ud af at de rette kompetencer er til stede i alle vagtlag.

Om dig

Vi søger en sygeplejerske som er ansvarsbevidst, nysgerrig og initiativrig og du er engageret i sygeplejen til patienter i alle aldre med mangeartede behov.

En videre ønsker vi, at du:

  • er motiveret for at arbejde med det fundamentale i sygeplejen samt ønske om at udvikle og optimere sygeplejen
  • er god til at samarbejde både i mono-og tværfaglige team samt skaber god stemning
  • kan trives i et afsnit hvor patientflowet er stort, med korte og længerevarende patientforløb
Vi tilbyder

Vi kan tilbyde en udfordrende og alsidig arbejdsplads med afvekslende og spændende opgaver. Du vil få en struktureret, veltilrettelagt og grundig introduktion til afsnittet med oplæring og supervision af erfaren kollega. Du vil blive en del af en blandet personalegruppe i alle aldre og med forskellig erfaring. Vi er et dygtigt og engageret personaleteam med stort sammenhold og god humor med en synlig og støttende ledelse, der skaber åbenhed og dialog samt et godt fagligt og tværfagligt miljø. Jobbet indebærer gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du vil få indflydelse på egen vagtplan.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Anne-Grethe Kaas-Claesson på telefon 38 67 12 31 eller mail: anne-grethe.kaas-claesson@regionh.dk.

Ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd, og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansættelsessted er Bornholms Hospital, Ullasvej 8, 3700 Rønne.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning, CV, uddannelsesbeviser samt dokumentation for relevant erfaring senest den 17. september 2020.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 39.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem.

Læs om Bornholms Hospitalwww.bornholmshospital.dk

Om livet på Bornholm: Bornholm er på mange måder noget særligt. Vi har vandfald, klipper, havets brusen og det fineste sand. Alt sammen inden for kort afstand. Vi nyder øens mange kvalitetsfulde råvarer. Kultur- og fritidslivet markerer sig med musik- og madfestivaller, lokale havkajak- og vinterbadeklubber skyder op, og vi er beriget med imponerende oplevelsesrige gå- og cykelruter. Aldrig længere væk end det er overkommeligt at tage ud i det fri og kombinere hverdagen med fritid, venner og velvære. Og alt dette samtidig med at København og adgangen til storbyen kun er kort tid væk.

Hvis du ikke allerede har kendskab til Bornholm, kan du få gode råd ved at besøge siden www.næstestopbornholm.dk

Læs om Bornholm på facebooksiden ”Næste stop Bornholm”, www.brk.dk eller www.bornholm.info


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.