Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til medicinsk patientkoordinering, Dronning Ingrids Hospital, Nuuk, Grønland

SYGEPLEJERSKE TIL MEDICINSK PATIENTKOORDINERING PÅ DRONNING INGRIDS HOSPITAL I NUUK

Vi søger en sygeplejerske til en fast stilling, 40 timer pr. uge, med tiltrædelse d. 1. juni 2018 eller efter aftale.

Medicinsk Område ledes af en ledende overlæge og en ledende oversygeplejerske. Medicinsk område indbefatter, udover ambulatoriet, et dagafsnit og to sengeafsnit med i alt 32 pladser inklusiv et integreret børneafsnit med otte sengepladser. Desuden er der et intermediært afsnit med 6 medicinske pladser.

Medicinsk ambulatorium inkl. børneambulatoriet og det onkologiske dagafsnit, samt afdelingen for patientkoordinering ledes af en koordinerende afdelingssygeplejerske. Medicinsk patientkoordinering består en sygeplejerske og 1,5 sekretær.

Teamet er ansvarlig for at indkalde medicinske patienter fra hele landet til behandling på Landshospitalet, samt indkalde byens borgere til ambulante udredninger og kontrol tider. Ud fra lægens visitation planlægges gode og effektive patientforløb i samarbejde med afdelingerne og ambulatoriet.

Under medicinsk speciale hører en bred vifte af medicinske sygdomme, herunder hjertepatienter, nyrepatienter, gigtpatienter, infektionspatienter såsom HIV og TB patienter, samt patienter i AK behandling. Desuden har vi et børneambulatorium, der er en del af medicinsk ambulatorium, hvortil der ansat et personale.

Vi tilbyder:

  • en attraktiv arbejdsplads
  • en afdeling, hvor der sker en kontinuerlig udvikling indenfor et fagligt bredt spektrum
  • en afdeling med gode og dygtige kollegaer

Vi søger en sygeplejerske der:

  • har erfaring indenfor det medicinske speciale
  • er åben og interesseret i tværfagligt samarbejde
  • har interesse for at indkalde patienter fra hele Grønland og ud fra visitationen medvirke til gode patientforløb

For at arbejde i Grønland skal du have en grønlandsk autorisation.

Ansøgningsskema og vejledning hentes på Landslægeembedets hjemmeside: http://nun.gl/index.php?id=21 

STATSBORGERSKAB

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

REJSE OG BOLIGFORHOLD

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

LØN OG ANSÆTTELSE

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Find din overenskomst her:

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

ANSØGNING

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes gennem Sundhedsvæsenets rekrutteringssystem:

http://www.gjob.gl/Sogjob/Stillingsbeskrivelse?VID=201804181 

Ansøgningsfrist: 14. maj 2018

KONTAKT

Information om stillingen kan indhentes ved Ulla Nielsen på tlf. (+299) 34 48 20 efter kl. 13.00 dansk tid eller på e-mail: ULN@PEQQIK.GL.

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Marie Louise Chemnitz Egede på tlf. +299 34 43 85 eller på e-mail: MLCE@PEQQIK.GL. 

 

Det grønlandske Sundhedsvæsen er pr. 1. juli 2017 blevet en røgfri arbejdsplads. Der er indført rygeforbud for alle ansatte i arbejdstiden. Dette omfatter alle indendørs og udendørs lokaliteter.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her