Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til nefrologisk sengeafsnit 03-5, Medicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus


Sygeplejerske til nefrologisk sengeafsnit 03-5

Vores afsnit

Vi har 16 nefrologiske sengepladser hvor de fire pladser er forbeholdt dialysepatienter, hvor selve dialyseopgaven bliver varetaget af specialuddannede sygeplejersker og der er tilknyttet et ambulatorie til vores afdeling.

Vi lægger stort vægt på samarbejde med pårørende som vi opfatter som en vigtig ressource for vores patienter.

Jobindhold

Du vil komme til at arbejde i mindre teams, hvor sygeplejen udføres i tæt samarbejde med patienten og det samlede pleje- og behandlerteam.

Vi har fokus på høj faglighed og den gode kommunikation, både til patienter og pårørende samt internt i forhold til tværfaglige kollegaer.

Du vil få mulighed for at arbejde med et sygeplejefagligt område som du brænder for og gerne vil udvikle i forhold til den nyeste evidens på området.

Din profil

 • Du har lyst til at udføre, videre udvikle/ eller lære den nefrologiske sygepleje i tæt samarbejde med engagerede kollegaer
 • Du er interesseret i, sammen med dine kommende kollegaer, at bidrage til den faglige udvikling i afsnittet
 • Du kan se dig selv arbejde både med sygepleje til den sårbare patient gruppe, samt øvrige patientgrupper
 • Du er motiveret for at deltage i den tildelte patientpleje
 • Du trives med at tilrettelægge samt være ansvarlig for sygeplejen til både de kompliceret og svært syge, samt de mere ukompliceret patienter
 • Du ser patienter og pårørende som samarbejdspartnere, og kan prioritere og strukturere dine opgaver, så patienterne og pårørende oplever en omsorgsfuld og helhedsorienteret sygepleje

 • Vi tilbyder dig…

  En stilling hvor du har mulighed for at udfordre dig selv og din sygepleje både i det tværfaglige samarbejde, men også i selvstændig tilrettelæggelse af din sygepleje.

  Et arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på at have et højt fagligt niveau og en anerkendende kultur, hvor åbenhed, engagement og arbejdsglæde er nøgleord.

  En afdeling som er uddannelsessted for læger, sygeplejestuderende og SSA-elever og vejledning derfor er en naturlig del af det daglige arbejde.

  En stilling på 32–37 timer pr. uge.

  Din introduktion vil bestå af en individuel tilpasset oplæring med en eller to mentorer ud fra dine kompetencer. Vi tilstræber at du ikke indgår i normeringen den første måned hvor du følger din mentor og dennes vagter. Herefter får du få udarbejdet et vagtplan rul. Du bliver en del af et team, hvor du arbejder tæt sammen med engagerede, dedikerede og dygtige kolleger og hvor du har mulighed for at påvirke den videre udvikling gennem fagligt engagement og nytænkning.

  I 2018 vil alle sygeplejersker på medicinsk afdeling deltage i et fagligt udviklingstiltag, hvor du får undervisning og vejledning samt mulighed for at demonstrere en række kliniske procedurer – vi kalder det Kompetencedage Skills Stations.

  Derudover tilbydes alle nyuddannede og nyansatte sygeplejersker på Holbæk sygehus et fire dages kompetenceudviklings, der gennemføres to x årligt. Endelig tilbydes der efterfølgende supervision/erfaringsudveksling til alle deltagere.

  Du kan læse mere her

  Om Holbæk Sygehus
  Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

  Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om Holbæk Sygehus her.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



  Opret jobagent her