Sygeplejerske til nefrologisk sengeafsnit B72, Medicinsk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Hej - nefrologisk afsnit søger ny kollega

Hvis du søger en arbejdsplads med kolleger, som prioriterer at tage vare på hinanden og som sætter pris på et godt arbejdsmiljø, så skal du lige læse lidt mere.

Fagligt har B72 Regionsfunktion i nefrologi, som er utroligt spændende og udviklende at arbejde med. Man får lov til at udnytte alle aspekter af sygeplejen.

Vi modtager planlagte og akutte patienter fra hele Region Sjælland og samarbejder om fælles patienter med Hæmodialyse-afnit og Peritoneal-ambulatorie.

Vi arbejder med følgende fokusområder: Modtagestue, peritonealdialyse, palliation, ernæring, sår, hygiejne, dokumentation, Lean og stuegangsfunktion.

Patienter, pårørende og personale beskriver B72 som et rart sted at være.

Vi tager hånd om dig!

Uanset om du er ny eller gammel i faget så vil du blive tilbudt introduktionsperiode med mentorordning, hvor vi tager udgangspunkt i dine erfaringer.

Du vil blive oplært i specialet i afdelingen og bl.a. komme på nefrologisk grundkursus inden for det første år.

Jobbet mere konkret

Vi søger en sygeplejerske til blandede vagter – 37 timer om ugen, med arbejde hver 2. weekend.

Der er mulighed for senere at arbejde hver 3. weekend.

En del af Medicinsk Afdeling

Afsnit B72 er med sine 19 sengepladser en del af Medicinsk Afdeling, som består af specialerne nefrologi, lunge – og infektionsmedicin, samt Akutmodtagelsen. Herudover modtager vi på B72 enkelte dermatologiske patienter.

Er du blevet nysgerrig?

Jeg hedder Hanne Ravn Jørgensen, og jeg er afdelingssygeplejerske på B72. Ring til mig på telefon 47 32 21 70 eller mail til hrj@regionsjaelland.dk, hvis du vil høre mere om stillingen eller afsnittet.

Send din ansøgning…

Ansøgningsfrist 26.04.18

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejerske til geriatrisk afsnit, Slagelse Sygehus

Region Sjælland

Den nyopslåede stilling vil være på 32-37 timer pr. uge med ansættelse 01.06.18 eller 01.07.18. Du kan arbejde hver 2. eller hver 3. weekend efter eget ønske. Om afsnittet ldresygdomme 2 er placeret i flotte ny renoverede lokaler med plads til 22 pa...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:19. maj 2018

Sygeplejerske til afsnit for hjertesygdomme, Slagelse Sygehus

Region Sjælland

Afsnit for hjertesygdomme ansætter flere sygeplejersker. Har du lyst til at være en del af et stærkt kardiologisk team, og arbejde målrettet med gode kardiologiske patientforløb? Så læs videre . Hjertesnittet er i rivende udvikling og flytter 2. maj...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Nyuddannet sygeplejerske i vikariat til uddannelsesstilling i Medicinsk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge

Region Sjælland

Sygeplejerskestilling målrettet nyuddannet sygeplejerske Uddannelsesstillingen er et ansættelsesforløb på to år i Medicinsk Afdeling. Foruden introduktion i bl.a. hjertestopbehandling, dokumentation og det gode samarbejde med patient og pårørende er...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Sygeplejersker til lungemedicinsk afsnit, Næstved Sygehus

Region Sjælland

Har du lyst til at være en del af et stort og velfungerende lungemedicinsk afsnit? Kunne du tænke dig at arbejde med lungemedicinske patienter og cancerpatienter? Da vi udvider med flere senge i lungemedicinsk afsnit, Næstved søger vi sygeplejersker...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:18. maj 2018

Sygeplejerske som souschef til modtage- og observationsafsnit, Akutafdelingen, Nykøbing F. Sygehus

Region Sjælland

Kan du se dig selv arbejde i front på Nykøbing F. Sygehus? Og har du lyst til at arbejde med ledelse. Så har du nu muligheden for at arbejde i en af Danmarks mest velfungerende Akutafdelinger. Akutafdelingen udvikles kontinuerligt og er omdrejningsp...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018