Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til Neurokirurgisk Klinik Rigshospitalet

Neurokirurgisk sengeafsnit søger sygeplejersker pr. 1. juli 2020 eller efter aftale.

Mit navn er Dorte og jeg er afdelingssygeplejerske i neurokirurgisk sengeafsnit. Sammen med afsnitsansvarlig overlæge Lisette, udgør vi afdelingsledelsen på afsnit 3094.

Dine nye kolleger vil være 35 knaldhamrende engagerede og dygtige sygeplejersker. Afdelingens personalesammensætning spænder fra novice til ekspert, og muligheden for faglig sparring og refleksion i den daglige pleje er en stor prioritet. Vi kan tilbyde dig en lang oplæring på 7 uger, hvor du følger din mentor, der undervejs vil sørge for refleksion og opfølgende samtaler. Du kommer derudover på et 5 dages basisundervisningsforløb, hvor du får en grundig introduktion i specialet, derudover har vi i afdelingen en kultur for ugentlig undervisning og fagligt fokus.

Mette og Pernille er vores dygtige og erfarne sygeplejersker med klinisk specialefunktion, som bl.a. er ansvarlige for at uddanne og oplære de nye kolleger, holde dem ajour med den nyeste viden samt opretholde en høj faglighed. Desuden er der til klinikken tilknyttet en forskningssygeplejerske.


Lidt om Neurokirurgisk afsnit 3094

Vi specialiserer os i neurokirurgien inden for en bred vifte af sygdomme i hjerne og nerver, der behandles kirurgisk og endovaskulært. Specialet spænder fra de store blødninger og kræft i hjernen, til patienter med vand i hovedet og de mindre perifere nerveproblemer.

3094 er et sengeafsnit med plads til 32 patienter. Vi har både elektiv- og akutmodtagefunktion og varetager derfor plejen til både den akutte, den elektive, den kroniske og den døende patient. Som kendetegn for afdelingen har vi korte indlæggelser og et højt patientflow. Udover vores afsnit består klinikken af et semiintensivt afsnit og et ambulatorium.

Til daglig arbejder vi i makkerpar, hvor den faglige og kollegiale sparring er en vigtig del af arbejdsdagen. Vi arbejder meget med fokus på neurosygeplejen, den kirurgiske sygepleje, den tidlige postoperative rehabilitering og den instrumentelle sygepleje med en solid base i den grundlæggende sygepleje. Der vil være rig mulighed for løbende kompetenceudvikling og flere af dine kommende kolleger arbejder med kliniske ansvarsområder og i specialeteams.

En sygeplejerske fra sengeafsnittet deltager dagligt i ambulatoriet med forberedelse af de elektive patienter. Som ny kollega vil du efter ca. 1 år også blive introduceret til denne funktion.Jeg vil i samarbejde med dig sørge for at få lagt en god vagtplan, der kan tilgodese dine interesser.

Vi benytter MIN TID, hvorfor du har stor indflydelse på din egen vagtplan samt fordelingen af dine vagter. Vi arbejder i blandede vagter af 8 timers varighed med 3 weekender på 8 uger. Der vil være ca. 10 aften-/natte vagter på en måned.

Jeg håber at ovenstående har vakt din interesse og at du har lyst til at være en del af et meget spændende speciale sammen med gode kolleger. Vi er et team af kolleger, der har et godt sammenhold, og når patienterne giver udtryk for, at ”det må være et dejligt sted at arbejde”, så er det fordi vi kan noget helt særligt.Ugentligt timeantal

32 - 37 timer ugentligt eller efter aftale.


Løn- og ansættelsesforhold

I henhold til gældende overenskomst.

Stillingen er omfattet af Rigshospitalets retningslinjer om indhentelse af børneattest.


Ansøgnings- og ansættelsesprocedure

Du er velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Dorte Aldershvile på telefon 3545 8864.

Ansøgningen bedes sendt elektronisk via linket.


Ansøgningsfrist: 6. juli kl. 12:00.

Der afholdes løbende samtaler, så send gerne din ansøgning allerede nu.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.