Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til Neurologisk Aafdeling

På Neurologisk Afsnit F1, NBG er 2 vikariater af 1 års varighed ledige til besættelse pr 1. juni 2018 eller efter aftale. Stillingerne er på 37 timer og er i blandede vagter. Der arbejdes 4-5 weekender over 12 uger og der må forventes ca 18-20 vagter (aften eller nat) på de 12 uger.

Neurologisk Sengeafsnit F1 modtager hovedsageligt akutte, men også elektive patienter til udredning, medicinsk behandling eller operation. Pga. specialets bredde er der mange spændende faglige udfordringer og udviklingsmuligheder. Der arbejdes i afdelingen med akutsygepleje og kortidssygepleje, men også sygepleje af længere varighed til bla den kroniske patient. Endvidere arbejdes der også med palliativ sygepleje. Afsnittet har 16 sengepladser, samt 2 video EEG overvågningssenge.

Den gennemsnitlige liggetid er ca. 4 dage, men vi har også længere og komplekse plejeforløb. Der er derfor meget variation i afdelingen.

Afsnittet har et godt arbejdsmiljø med en blandet personalegruppe. Der er i afdelingen et dagligt tæt samarbejde mellem sygeplejersker, SOSU assistenter, læger og terapeuter, hvilket giver mulighed for masser af læring og udvikling.

Vi tilbyder

  • Et spændende og bredt speciale med gode og store udviklingsmuligheder som sygeplejerske
  • engagerede og motiverede kolleger som har et godt socialt sammenhold
  • individuel tilrettelagt introduktion og oplæring
Vi forventer, at du
  • har lyst til at arbejde som sygeplejerske og med sygeplejens mangfoldige opgaver
  • tager ansvar i at løse opgaver og kan arbejde problemløsende
  • kan lide at arbejde tværfagligt og trives i en travl og til tider uforudsigelig hverdag med afvekslende og udfordrende opgaver
  • er fleksibel og har gode samarbejdsevner
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende autorisation samt til tilfredsstillende børneattest.

Nærmere oplysninger om stillingerne kan fås hos afdelingssygeplejerske Gitte Andersen på 7846 3326.

Ansøgningsfrist fredag d. 20 april 2018. Vi holder asnættelsessamtaler i uge 17.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her