Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til nyt lungemedicinsk sengeafsnit, SUH Roskilde

Vil du synge for patienterne sammen med vores lungelæge til næste jul?

  • Kan du lide den komplekse patient og udredningspatienten, f.eks. i kræftpakkeforløb?
  • Den akut respiratorisk dårlige patient, som skal i NIV (Non-invasiv ventilation)?
  • Vil du gøre en forskel for den terminale patient og de pårørende?
  • Skal du assistere til anlæggelse af lungedræn?
  • Vil du være med til at implementere hjemme-NIV?

Nu bliver vores nye, højt specialiserede lungemedicinske sengeafdeling en realitet. Vi flytter i nyistandsatte lokaler d. 1. april 2020. Modellen er klar, for på Medicinsk Afdeling er vi tilhængere af en stærk tværfaglig struktur, hvor vi alle byder ind med hver vores faglighed. Dvs. at udover sygeplejersker udgøres personalegruppen også af social- og sundhedsassistenter, speciallæger, sekretærer samt farmakonom og fysioterapeuter.

Hvem er vi?

Vi er et højt specialiseret team og samtidig alsidige og bredt favnende, og du kan være med til at udvikle specialet, mens du får styrket din faglighed, uanset dit udgangspunkt. Vi behandler patienter med empyem, lungefibrose, atypiske mycobakterier og de lungetransplanterede. Da vi har et meget tæt samarbejde med ambulatoriet, vil du blive god til at se den hele patient og mange aspekter af et patientforløb.

Vores forventninger til dig

Vi forventer, at du sætter din faglighed i spil, og at du er åben for læring. Du skal være med til at opbygge noget nyt, og det kræver, at du siger til og fra, så det kan blive det bedst tænkelige afsnit. Du bidrager til det gode arbejdsmiljø med en positiv indstilling til både dit eget fag, andre faggrupper, patienten og de pårørende. (Vi har ingen særlige forventninger til dit sangtalent...)

Vil du være med?

Er du nyuddannet, skræddersyr vi et introduktionsprogram til dig. Er du erfaren, har vi udfordringerne til dig.

Stillingerne er på 32-37 timer pr. uge med skiftende vagter. Hvis du ønsker det, kan der også blive tale om fast aftenvagt eller nattevagt. Vi arbejder i vagter à 8-9 timer, og du vil skulle i vagt hver 3. weekend. Vi holder samtaler og ansætter løbende, så send din ansøgning og lad os aftale nærmere. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Vi tager gerne imod alle dine spørgsmål. Kontakt afdelingssygeplejerske Christina Egelund på telefon 4732 2191. Du kan også sende en mail til cege@regionsjaelland.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.