Sygeplejerske til Øre-næse-halskirurgisk sengeafsnit 3074, Rigshospitalet

Vil du arbejde med akutte og komplekse patientforløb
i en faglig udviklende og positiv atmosfære?

Vi tilbyder:

  • Introduktionsprogram og mentorordning, der sikrer en udførlig introduktion og kompetenceudvikling.
  • Et bredt kirurgisk speciale med udfordrende patientforløb for overvejende selvhjulpne patienter i alderen 16 år og opefter.
  • Stor variation i hverdagen med akutte og elektive operationer; traumepatienter, patienter i kræftpakkeforløb og patienter til større benign kirurgi.
  • Høj faglighed og kvalitet i sygeplejen, samt strategisk fokus på forsknings- og udviklingsprojekter.
  • Et stærkt tværfagligt arbejdsmiljø med erfarne kolleger i alle aldre, der er glade for at arbejde sammen og hjælpe hinanden.
  • Arbejde hver 3. weekend, ca. 8 aften- eller nattevagter pr. md. og altid 2-3 sygeplejersker i nattevagt.
Vi ønsker os en kollega, der har:
  • Lyst til at udfolde sin faglige dygtighed inden for den kirurgiske sygepleje med håndtering af præ- og postoperativ sygepleje til hoved-hals cancer patienter på højt niveau.
  • Et stærkt sygeplejefagligt engagement, der kommer til udtryk i mødet med patienten og i vores udviklende fokus på sygeplejen.
  • En solid akademisk tilgang til sit fag og vil fastholde de akademiske kompetencer i mødet med og udviklingen af praksis.
  • Evnen til at arbejde selvstændigt, ansvarsfuldt og kan træde ind i vores gode og humoristiske samarbejdskultur.
Lidt om os:
Vi modtager patienter fra hele landet, der har behov for specialiseret kirurgisk behandling. Det drejer sig om akutte patienter, samt patienter der har brug for avanceret cancer- og rekonstruktionskirurgi. I afsnittet plejes og behandles også tand- mund og kæbekirurgiske patienter. Indlæggelsestiden og pleje- og behandlingsbehovet er derfor meget varieret og patient flowet er stort. Vi har plads til 40 patienter og tilstræber kontinuitet i plejen.

Du kan læse mere på vores hjemmeside www.onh.rh.dk

Du er velkommen til at besøge os, så vi kan vise dig rundt og fortælle om arbejdet i klinikken. Spørgsmål til stillingen besvares af afdelingssygeplejerske Mai-Britt Gram 35 45 94 46 eller klinisk afdelingssygeplejerske Kirsten Læssøe 35 45 97 55.

Ansøgningsfrist mandag, den 23. april 2018 kl. 12.
Arbejdstiden er 37 timer ugl. i skiftende vagter Løn efter gældende overenskomst og kvalifikationer samt aftale om Ny løn.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.

Interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejerske til Balsfjord

Vikar House A/S

København
Vi søger 2-4 sygeplejersker, Hjemmesygeplejen eller Plejehjem. Nyuddannede som erfarne! Oplev den norske natur, med midnatssol og fjeldvandring. En oplevelse for livet. At udfordre sig selv er en styrke. Har du prøvet at arbejde i udlandet tidligere...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Ønsker du en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, udvikling og speciale uddannelse, så er en stilling på vores Hjertemedicinske afsnit C måske noget for dig.

Medicinsk Afdeling

København
Afsnittet: Afsnit C er en del af Medicinsk Enhed på Amager Hospital. Vi har plads til 27 patienter, fortrinsvis med kardiologiske lidelser. Der mulighed for at telemetriovervågning af alle 27. Der modtages akutte patienter hele døgnet fra akutmodtag...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Sygeplejerske til Rana kommune

Vikar House A/S

København
Flyt til Norge og få en oplevelse for livet. Oplev den norske natur sammen med din veninde. Rana kommune søger en sygeplejerske til Plejehjem eller Hjemmeplejen. Få en oplevelse og gør dig selv mere attraktivt på jobmarkedet. Rana Kommune er er Norg...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

Sygeplejerske til Grimstad kommune

Vikar House A/S

København
Flyt til Norge og få en oplevelse for livet. Grimstad kommune søger en sygeplejerske til Plejehjem eller Hjemmeplejen. Få en oplevelse og gør dig selv mere attraktivt på jobmarkedet. Grimstad kommune byder på mange oplevelser og seværdigheder. Oplev...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

Vikariat 4 måneder som koordinerende ansvarshavende natsygeplejerske

Psykiatrisk Center København

København
Vikariat på 4 måneder som koordinerende ansvarshavende natsygeplejerske til fuldtidsstilling på Psykiatrisk Center København Vi søger erfaren psykiatrisk sygeplejerske, der vægter høj faglighed og brænder for sygeplejen til mennesker med psykiatrisk...
Indrykket:28. marts 2018
Udløbsdato:27. april 2018