Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til øvre gastrokirurgisk sengeafsnit K5

Ønsker du faglige udfordringer i et dynamisk gastrokirurgisk sengeafsnit – og må vi udfordre dine kompetencer? Flere gode

kolleger søges til øvre gastrokirurgisk sengeafsnit K5, Abdominalcenter K, Bispebjerg Hospital, fordi vi er blevet bevilliget ekstra

ressourcer til at starte et nyt og spændende kapitel op!

Kort om afdelingenVi, på K5, har værdierne i orden, og skal vi sige det selv, er vi en ret godt sammensat personalegruppe. Vi arbejder dagligt for at skabe de bedst mulige patientforløb inden for de rammer, der er til rådighed. Vi vil gøre tingene ordentligt og vi har høje standarder. Dette gælder både i forhold til den sundhedsfaglige kvalitet og de pædagogiske og kommunikative aspekter ved et patientforløb.

Hos os er der højt til loftet, godt humør og vi arbejder målrettet, med at sikre et godt arbejdsmiljø, på trods af travlhed. Her har vi ledelse i øjenhøjde, og en ledelse der ikke er bange for at udfordre vante rammer – Du som medarbejder vil opleve at blive hørt og forstået – og der tages action på tingene!

En af vores bærende værdier i afdelingen er kontaktsygepleje og vi lægger stor vægt på kontinuitet i patientforløbet. Dette kræver et godt og tæt tværfagligt samarbejde og det har vi!

Dagligt samarbejder du med afdelingens faste fysioterapeuter, vores to palliationssygeplejersker og afsnittets faste team af læger.

Vi tilbyder grundig og individuel tilrettelagt introduktion ved vores to dygtige sygeplejersker med klinisk specialfunktion. Vi tilrettelægger et program, der bedst muligt understøtter din læring i klinisk praksis, og holder internt undervisningsseancer, hver 14.dag i specialerelevante emner og med nye faglige inputs fra vores sygeplejersker med nøglefunktioner.

Vi har nyligt åbnet et sygeplejeambulatorie/dagkirurgisk afsnit, hvor vi har ansat en sygeplejerske til at klargøre alle vores operationspatienter samt varetage vores ambulante patienter. Desuden har vi en daglig koordinator der står for al visitering samt det daglige flow i afdelingen.

Det vil sige du har mulighed for at hellige dig dine patienter og holde fokus på den gode patientpleje og det eksemplariske forløb.

Vi er normeret til 9 personaler i dagligt fremmøde til vores 27 patienter, 6 personaler i aftentimerne og 3 personaler i nattetimerne,

På sigt vil vi tale om muligheder for rotation internt i abdominalcenter K, mhp en

bredere erfaring, udi øvrige grene af vores organisation, som rummer både operationsgang, endoskopi, nedre gastrokirurgi, gastromedicin og akut kirurgisk modtagelse.Kort om patientforløbene i K5

K5 er et gastrokirurgisk afsnit der modtager patienter med sygdomme relateret til den øvre del af abdomen, f.eks.: akut pancreatitis, cholecystitis, giganthernier og forskellige cancerforløb.

Patientgruppen er altså meget alsidig og forløbene meget forskellige. Vi modtager akutte patienter fra vores kirurgiske modtageafsnit og har endvidere daglig modtagelse af elektive patienter derudover modtager vi palliative patienter med aftale om åben indlæggelse.

Den gennemsnitlige indlæggelsestid i afsnittet er på 4,5 dag, men varierer fra 6 timer til flere uger. Du vil således blive udfordret både i de korte og de længere kontakter med patienter og pårørende ligesom du vil opbygge handle kompetencer til såvel de akutte situationer som de længerevarende forløb.Profilen vi søgerFor at supplere vores nuværende personalesammensætning søger vi en sygeplejerske der:

l Trives med et højt patientflow og uforudsigelighed i hverdagen

l Insisterer på høj faglighed og ønsker aktivt at bidrage til fastholdelsen heraf.

l Har gåpåmod, kan se muligheder og er løsningsorienteret.

l Har en sund portion humor og den rette holdmentalitet.

l Som synes at gastrokirurgi bare er det FEDESTE speciale.Ansættelsesvilkår

Timeantal aftaler vi indbyrdes. Stillingen ønskes besat snarest og er i blandede vagter. Der er god mulighed for at være medvirkende i

planlægningen af eget rul. Weekendvagt hver 3. weekend i 8 timers vagter. Løn efter gældende overenskomst og med mulighed for at opnå kompetencetillæg jf. afdelingens kompetenceudviklingsprogram.


Ansøgning:Fremsendes online via nedenstående link. Ansøgningsfrist d. 15. Januar 2021 kl. 12. Der vil blive holdt løbende samtaler.

Har du lyst at høre yderligere om stillingen er du velkommen til at kontakte assisterende afdelingssygeplejerske Cathrine Schaumburg på

enten mail: cathrine.schaumburg.01@regionh.dk eller på tlf. 21 55 41 07.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.