Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til Onkologisk Sengeafsnit O-81

Vi ønsker flere kollegaer og håber at du vil være en del af vores fantastiske team på Onkologisk Sengeafsnit O-81 på Sjællands Universitetshospital Roskilde. Vi er i proces med at udvide vores afsnit fra 16 til 28 senge samt modtage vores patienter direkte i afsnittet, så grundet dette søger vi nye medarbejdere. Ligeledes skal vi i højere grad arbejde med personcentreret sygepleje, og håber at rekruttere sygeplejersker, som også værdsætter den individuelle specialiserede pleje af patienten.

Vi er en afdeling bestående af forskellige faggrupper, hvor alle bestræber sig på at skabe optimale og sammenhængende patientforløb. Arbejdskulturen er præget af en ambitiøs og målrettet indstilling, men med en uformel og humoristisk tilgang til hinanden. Personalegruppen består af både sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter og er en blandet skare af nyuddannede og erfarne kollegaer. Der er et højt niveau af faglig sparring og der er respekt for og plads til både at være ny i sygeplejen, såvel som ny i onkologien.

Stillingen er på 32-37 timer pr. uge i skiftende vagter med arbejde hver anden eller tredje weekend. Vi bestræber os på at imødekomme vagtønsker, så arbejdsplanen kan matche privatlivet.

Afdelingsprofil:

Klinisk onkologisk afdeling varetager den medicinske kræftbehandling indenfor diagnosegrupperne lungekræft, tyk- og endetarmskræft, bugspytkirtelkræft, æggestok- og livmoderkræft samt brystkræft. Patienterne indlægges i sengeafsnittet til behandling og observation af komplikationer, følgesygdomme og bivirkninger, der opstår i forbindelse med deres sygdom eller behandling heraf. I sengeafsnittet arbejder vi målrettet med specialiseret sygepleje, som både indebærer akut sygepleje, pallierende forløb samt sygepleje til den terminale patient.

I vores daghospital møder planlagte patienter til diverse behandlinger som injektioner, drænager, transfusioner samt vurdering af behov for indlæggelse. Grundet den forestående udvidelse af afdelingen, vil vi fremadrettet modtage flere akutte og kritiske patienter.

Vores patientgruppe spænder vidt over alle samfundslag og aldersgrupper og vi samarbejder med en del eksterne faggrupper samt har tæt kontakt og samarbejde med patientens pårørende.

Vi søger en sygeplejerske:

 • Med interesse og villighed til at lære nyt og ønske om at deltage i afsnittets videre udvikling

 • Med gode kommunikations- og samarbejdsevner

 • Med en empatisk og imødekommende fremtoning

 • Som kan trives og agere i en til tider travl hverdag, hvor kombinationen af den akutte og den terminal sygepleje, er en del af hverdagen

 • Gerne med onkologisk eller akut erfaring, men absolut ikke et krav

  Vi kan tilbyde:

 • Højt sygeplejefagligt niveau med mulighed for faglig og personlig udvikling indenfor specialet

 • Individuel tilpasset introduktion samt mentor ordning

 • En afdeling hvor sammenhold og teamånd er i højsædet

 • Kursus i administration af kemoterapi og bivirkninger indenfor det første år

 • En nærværende og inddragende ledelse

 • Individuel kompetenceudvikling og mulighed for deltagelse i udviklingsprojekter efter interesse

  Vi glæder os til at modtage din ansøgning og til at netop du bliver en del af vores hold. Tag chancen og hør hvad vi kan tilbyde. Du er velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Trine Bager eller souschef Tina Nørbæk på telefon 47 32 49 80, såfremt du har spørgsmål eller ønsker at se afdelingen.

  Ansættelsesdato: Idet vi skal rekruttere flere sygeplejersker indkalder vi løbende til samtale efterhånden som vi modtager ansøgninger.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.