sygeplejerske til operationsgang ved Anæstesi- og operationsklinikken - HoveOrtoCentret.

Vi bryster os af meget i dette opslag, men det vi ikke allerede er, er vi på vej hen imod. Så vil du være en del af vores afsnit er det en forudsætning, at du kan være en del af en proces der ind imellem skifter kurs. 
 
Vi er 35 operationsmedarbejdere, der sammen med vores anæstesikolleger, arbejder for at skabe en afdeling hvor service, faglighed og grundlæggende værdier er så betydelige, at du med det samme føler dig unik og velkommen - både når du kommer som patient, samarbejdspartner og kollega. 
 
Vores operationsgang teamer op med kirurger fra øre-næse-hals-specialet, tand-mund-kæbe-specialet samt øjenspecialet. Derfor skal du kunne begå dig i mange forskellige teams og forstå at være i både specialist- og novicerollen. Hertil kommer at du er nødt til at fastholde fokus på flow og drift, for at sikre, at alle patienter behandles rettidigt og planmæssigt. 
 
Som en del af HovedOrtoCentret samarbejder vi indgående med de to andre operationsgange her (ortopædkirurgi og plast-brand). Dette gør vi for at sikre, at så få patienter som muligt aflyses, at vores ressourcer ikke spildes og at vores sanser, mod omverdenen skærpes, så vi tvinges til at se på os selv, i går, i dag og i fremtiden. 
 
Afsnittet er en del af Rigshospitalet og er placeret på verdenskortet med operationstilbud, der kun forefindes få andre steder. Derfor er vi optaget af samarbejde og kompetencer, og af hele tiden at kunne fastholde fokus på kerneopgaven. Vi forstår, at vi er en del af noget stort og gør os umage med at bidrage til det. 
 
Du skal - udover at være en dygtig sygeplejerske - være klar til at lære meget på kort tid, være åben om dine kompetencer så det bliver synligt, hvor vi skal ”skubbe lidt på”. 
Du skal have gode samarbejdsevner og kunne tåle at se dig selv udefra og lære af det du ser. Du skal bidrage til vores afdeling med dit perspektiv, din refleksion og på den måde arbejde ind i en kultur, der bygger på respekt, omsorg, udvikling, ansvarlighed og præcision. 
 
Vi lover til gengæld, at støtte og guide dig, give dig de bedste muligheder vi har for at lære og blive dygtig. Vi lover at lytte til dig og være opmærksom på dig og hjælpe dig med at falde til i vores travle verden. Vi lover dig at dine arbejdsdage aldrig bliver ens, du kommer ikke til at kede dig og du vil udvikle dig i takt med de opgaver du løfter. Vi lover dig en arbejdsplads hvor der er mulighed for at dygtiggøre sig hele tiden og på mange områder. 
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Roberto Velosa på tlf.: 35 45 81 00 eller roberto.hounsgaard.velosa.figueira@regionh.dk 
 
Bliv desuden klogere på vores klinik på www.anop.rh.dk eller på www.hoc.rh.dk 
 
Der søges 1 operationssygeplejerske. 
 
Stillingen er til besættelse 1. maj- 2017 
 
Ansøgningsfrist er fredag den 16. marts – 2018 og vi afholder ansættelsessamtaler i uge 11. 
 
Rigshospitalet er røgfrit.
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Sygeplejerske søges

FORENEDE RENGØRING A/S

Sygeplejersker søges Sygeplejersker søges til vores kunde. Vi er bl.a Leverandør til følgende kommuner: Ishøj, Vallensbæk,Brøndby,Albertslund,Høje-Taastrup,Rødovre,Glostrup,Hvidovre,Dragør og Tårnby, Greve, Solrød og Køge. Har du sjæl og personlighe...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Sygeplejersker søges til spec. team hos kunde lidt udenfor København

FORENEDE RENGØRING A/S

Sygeplejersker søges som vikar Sygeplejersker søges som vikar til vores kunde i et special team lidt udenfor København ( primært nattevagter, men andre type vagter kan forkomme, hvis ønskes ) Hos denne kunde vil der finde oplæring sted over et par d...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Neurokirurgisk intermediært afsnit (NIMA) søger sygeplejersker

Neurokirurgisk klinik

Vi tilbyder ansættelse i en stilling, hvor du får mulighed for at bruge din faglighed i en spændende afdeling som er præget af et solidt team af professionelle, der varetager plejen af en kompleks og forskelligartet patientgruppe. Jobbet Som sygeple...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Timelønnet sygeplejestuderende

Vikarkorpset

Vikarkorpset på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital søger timelønnet sygeplejestuderende vikar Vilkår Som vikar i Vikarkorpset, arbejder man på mange forskellige afsnit. Det er derfor nødvendigt, at du har en solid og alsidig baggrund fra hospitals...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Timelønnet sygeplejestuderende

Vikarkorpset

Vikarkorpset på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital søger timelønnet sygeplejestuderende vikar Vilkår Som vikar i Vikarkorpset, arbejder man på mange forskellige afsnit. Det er derfor nødvendigt, at du har en solid og alsidig baggrund fra hospitals...