sygeplejerske til operationsgang ved Anæstesi- og operationsklinikken i HovedOrtoCentret.

Vi bryster os af meget i dette opslag, men det vi ikke allerede er, er vi på vej hen imod. Så vil du være en del af vores afsnit er det en forudsætning, at du kan være en del af en proces der ind imellem skifter kurs.

Vi er 35 operationsmedarbejdere, der sammen med vores anæstesikolleger, arbejder for at skabe en afdeling hvor service, faglighed og grundlæggende værdier er så betydelige, at du med det samme føler dig unik og velkommen - både når du kommer som patient, samarbejdspartner og kollega.

Vores operationsgang teamer op med kirurger fra øre-næse-hals-specialet, tand-mund-kæbe-specialet samt øjenspecialet. Derfor skal du kunne begå dig i mange forskellige teams og forstå at være i både specialist- og novicerollen. Hertil kommer at du er nødt til at fastholde fokus på flow og drift, for at sikre, at alle patienter behandles rettidigt og planmæssigt.

Som en del af HovedOrtoCentret samarbejder vi indgående med de to andre operationsgange her (ortopædkirurgi og plast-brand). Dette gør vi for at sikre, at så få patienter som muligt aflyses, at vores ressourcer ikke spildes og at vores sanser, mod omverdenen skærpes, så vi tvinges til at se på os selv, i går, i dag og i fremtiden.

Afsnittet er en del af Rigshospitalet og er placeret på verdenskortet med operationstilbud, der kun forefindes få andre steder. Derfor er vi optaget af samarbejde og kompetencer, og af hele tiden at kunne fastholde fokus på kerneopgaven. Vi forstår, at vi er en del af noget stort og gør os umage med at bidrage til det.

Du skal - udover at være en dygtig sygeplejerske - være klar til at lære meget på kort tid, være åben om dine kompetencer så det bliver synligt, hvor vi skal ”skubbe lidt på”. Du skal have gode samarbejdsevner og kunne tåle at se dig selv udefra og lære af det du ser. Du skal bidrage til vores afdeling med dit perspektiv, din refleksion og på den måde arbejde ind i en kultur, der bygger på respekt, omsorg, udvikling, ansvarlighed og præcision.

Vi lover til gengæld, at støtte og guide dig, give dig de bedste muligheder vi har for at lære og blive dygtig. Vi lover at lytte til dig og være opmærksom på dig og hjælpe dig med at falde til i vores travle verden. Vi lover dig at dine arbejdsdage aldrig bliver ens, du kommer ikke til at kede dig og du vil udvikle dig i takt med de opgaver du løfter. Vi lover dig en arbejdsplads hvor der er mulighed for at dygtiggøre sig hele tiden og på mange områder.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Roberto Velosa på tlf.: 35 45 81 00 eller roberto.hounsgaard.velosa.figueira@regionh.dk

Bliv desuden klogere på vores klinik på www.anop.rh.dk eller på www.hoc.rh.dk

Stillingen er til besættelse 1. juli- 2018

Ansøgningsfrist er fredag den 18. maj – 2018 og vi afholder ansættelsessamtaler i uge 21.

Rigshospitalet er røgfrit.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejerske søges til øvre gastro-kirurgisk afdeling med speciale i oesophagus- og pancreasopererede patienter

Kirurgisk Gastroenterologisk Klinik C

Vi søger en frisk og engageret sygeplejerske til sengeafsnit 3122 til fast stilling eller til vikariat på 1 år (med mulighed for fastansættelse) i skiftende vagter pr. 1. juni 2018 eller efter nærmere aftale. Afsnittet består af 18 sengepladser, som...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Sygeplejerske til Balsfjord

Vikar House A/S

København
Vi søger 2-4 sygeplejersker, Hjemmesygeplejen eller Plejehjem. Nyuddannede som erfarne! Oplev den norske natur, med midnatssol og fjeldvandring. En oplevelse for livet. At udfordre sig selv er en styrke. Har du prøvet at arbejde i udlandet tidligere...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Ønsker du en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, udvikling og speciale uddannelse, så er en stilling på vores Hjertemedicinske afsnit C måske noget for dig.

Medicinsk Afdeling

Afsnittet: Afsnit C er en del af Medicinsk Enhed på Amager Hospital. Vi har plads til 27 patienter, fortrinsvis med kardiologiske lidelser. Der mulighed for at telemetriovervågning af alle 27. Der modtages akutte patienter hele døgnet fra akutmodtag...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Sygeplejerske til Rana kommune

Vikar House A/S

København
Flyt til Norge og få en oplevelse for livet. Oplev den norske natur sammen med din veninde. Rana kommune søger en sygeplejerske til Plejehjem eller Hjemmeplejen. Få en oplevelse og gør dig selv mere attraktivt på jobmarkedet. Rana Kommune er er Norg...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

Sygeplejerske til Grimstad kommune

Vikar House A/S

København
Flyt til Norge og få en oplevelse for livet. Grimstad kommune søger en sygeplejerske til Plejehjem eller Hjemmeplejen. Få en oplevelse og gør dig selv mere attraktivt på jobmarkedet. Grimstad kommune byder på mange oplevelser og seværdigheder. Oplev...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018