Sygeplejerske til Ortopædkirurgi, Regionshospitalet Viborg

1 fast stilling og 1 vikariat som sygeplejerske ved Hospitalsenhed Midt, Ortopædkirurgi, Regionshospitalet Viborg, er ledig til besættelse 1. juni 2018. Vikariatet løber til 31. december 2018.
Stillingerne er fuldtidsstillinger på 37 timer pr. uge og med skiftende vagter, der må påregnes at arbejde hver 3. weekend.
 
Om stillingen
Har du lyst til at arbejde med akut og elektiv sygepleje, patient- og pårørendeinddragelse – så er dette måske noget for dig.
Vi søger en sygeplejerske der

 • Er interesseret i eller har erfaring i det ortopædkirurgiske speciale
 • Er åbne, fleksible og har en positiv tilgang til forandringsprocesser
 • Har høje faglige ambitioner er udviklingsorienteret og er parat til faglig og personlig udvikling
 • Har lyst til at arbejde med både korte, intensive akutte og planlagte patientforløb
 • Vægter og har blik for det sammenhængende patientforløb herunder patientinddragelse.
 • Trives i en hverdag med omskifteligt arbejdspres og arbejdstyngde
 • Har gode samarbejdsevner, er positiv indstillet og vil bidrage til at arbejde for et godt samarbejde mono- og tværfagligt
 • Er engageret i arbejdet og kan se udfordringer og forslag til udvikling af sygeplejen i afdelingen
 
Vi tilbyder
 • Veltilrettelagt introduktionsforløb med tilknyttet mentor samt løbende evalueringssamtaler.
 • Støtte og sparring af erfarne og engagerede kollegaer
 • En spændende og til tider travl hverdag
 • Tværfaglig undervisning
 
Der kan rekvireres en stillingsbeskrivelse her.
 
Om afdelingen
Ortopædkirurgisk sengeafsnit har plads til 29 indlagte patienter, samt et ambulatorium, der årligt håndterer ca. 20.000 besøg.
 
Er ortopædkirurgisk sygepleje noget for dig - så har vi en spændende stilling med masser af udfordringer og udviklingsmuligheder klar. 
Vi søger en ny kollega, der er interesseret i det ortopædkirurgiske speciale, og som har lyst til at arbejde i en ortopædkirurgisk afdeling. Vi har en stor aktivitet med både elektive og akutte patienter i afsnittet. Vi har fokus på det sammenhængende og optimale patientforløb. Sygeplejerskerne veksler mellem at arbejde både i sengeafsnittet og i ambulatoriet, så patienterne oplever kontinuitet i deres hospitalsforløb.
 
 
I sengeafsnittet modtager og varetager vi pleje og behandling af traumepatienter, sårpatienter, hånd – og fod ankelkirurgi, amputationer, patienter efter ryg-kirurgi, skulder/albue-kirurgi, hofte- og knæalloplastik-kirurgi og patienter med hoftenære frakturer.
I sengeafsnittet arbejder vi i teams, hvilket betyder, at der er en tæt patientkontakt og god mulighed for faglig sparring.
 
Vi benytter MidtEpj.
Vi lægger i afsnittet vægt på et godt tværfagligt samarbejde med bl.a. social og sundhedsassistenter, sekretærer, læger, fysioterapeuter, serviceassistenter og ergoterapeuter. Vi er uddannelsesafsnit for elever og studerende på alle niveauer.
Personalemæssigt er vi en blanding af nye og erfarne sygeplejersker/SSA.
Vi har et godt samarbejde og et godt arbejdsklima, som vi prioriterer højt.
 
Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalerne Viborg, Silkeborg, Hammel Neurocenter og Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på 2,3 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler i midt’en danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.
 
Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk.

Om løn - og ansættelsesvilkår
Løn - og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.
 
Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.
 
Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Ortopædkirurgi, Regionshospitalet Viborg.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:
 
Afdelingssygeplejerske Lis Munk, på tlf. nr. 78 44 65 33. Oversygeplejerske Birgitte Egholm Jacobsen på tlf. nr. 25 14 10 05
 
Din ansøgning
Din ansøgning, indeholdende autorisationsID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest den 22. april.2018.
 
Ansættelsessamtaler forventes at finde sted mandag den 30. april 2018
 

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale
 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejerske til Medicinsk Afdeling, Medicinsk afsnit 1, Regionshospitalet Viborg

Medicinsk Afdeling

Viborg
Et barselsvikariat som sygeplejerske ved Hospitalsenhed Midt, Medicinsk Afdeling, gastroenterolgisk-, endokrionologisk-, nefrologisk- og infektionsmedicinsk afsnit 1, Regionshospitalet Viborg er ledig pr. 1. juni 2018 eller efter aftale, og løber ti...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:9. maj 2018

Sygeplejerske til aftenvagtsteam

Social, Sundhed & Omsorg

Viborg
Har du mod på et job med udfordringer, mulighed for faglig udvikling i en varieret hverdag og fantastiske kollegaer? så det dig vi mangler. Trives du med udfordringer, komplekse opgaver og faglig udvikling af dine kompetencer? Brænder du for et arbe...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Sygeplejerske til Neurologi, Neurologisk Afsnit, Regionshospitalet Viborg

Neurologi

Viborg
Et barselsvikariat som sygeplejerske ved Hospitalsenhed Midt, Neurologi, Neurologisk Afsnit, Regionshospitalet Viborg, er ledige til besættelse pr. 1. juni 2018 eller efter aftale. Stillingen er tidsbegrænset til 31. januar 2019 med mulighed for for...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Er du sygeplejerske, social og sundhedsassistent eller social og sundhedshjælper?

Skive Kommune

Viborg
Brænder du for at yde den bedste pleje og omsorg? Så bliv en del af holdet!Pleje Omsorg i Skive Kommune er på udkig efter nye kollegaer, der vil være med til at sikre borgernes sundhed og trivsel. Om du er nyuddannet, har mange års erfaring eller er...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Sygeplejersker til Medicinsk Afdeling, Medicinsk afsnit 1, Regionshospitalet Viborg

Medicinsk Afdeling

Viborg
To stillinger ved Hospitalsenhed Midt, gastroenterolgisk-, endokrionologisk-, nefrologisk- og infektionsmedicinsk afsnit 1, Regionshospitalet Viborg, er ledige til besættelse pr. 1. juni 2018 eller efter aftale. Vi tilbyder to fast stillinger på 37 ...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018