Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til Ortopædkirurgisk Sengeafsnit H3, Sjællands Universitetshospital, Køge


Brænder du for den akutte ortopædkirurgiske sygepleje?

Kan du svare ja til dette, er det lige dig, vi leder efter.

Vi er et ortopædkirurgisk afsnit med plads til 31 patienter. Vi modtager både akutte og planlagte ortopædkirurgiske indlæggelser af ca. 1- 10 dages varighed. Patienter udredes og behandles for akutte skader, sportskirurgi ift. knæ og skulder, samt akut ortopædkirurgi med blandede diagnoser – deriblandt patienter med hoftenærefrakturer.

En hverdag hos os som sygeplejerske består af bl.a. stuegang i samarbejde med vores faste læger og et tæt tværfagligt samarbejde med sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og fysioterapeuter. Du skal have interesse for den grundlæggende og komplekse sygepleje i en til tider hektisk hverdag. Du får mulighed for at lære, udføre og udvikle den ortopædkirurgiske sygepleje på et højt fagligt plan i samarbejde med dine kollegaer.

Vi tilbyder

 • Tilrettelagt introduktionsprogram med mentorordning den første måned, herefter tilrettelægges efter dine behov
 • Mulighed for fordybelse i afsnittets mange fokusområder
 • Kollegaer med erfaring der spænder fra nyuddannet til erfarne ortopædkirurgiske sygeplejersker
 • Mulighed for at udvikle forskningskompetencer i samarbejde med afdelingens Post Doc sygeplejerske

 • Vi forventer, at du
 • Har lyst til at være rollemodel for den gode sygepleje
 • Tager ansvar i hverdagen
 • Medvirker til, at patienterne bliver medinddraget
 • Du skal trives med at tingene til tider kan gå stærkt og du skal kunne lide at arbejde i et til tider travlt og spændende miljø, hvor du ofte har mange bolde i luften

 • Ansættelsesvilkår

  Stillingen er på 37 timer pr. uge med to weekender pr. 6 uger, 6-8 aften- eller nattevagter pr. måned.

  Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

  Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, samt en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

  Når bygningerne i Køge står færdige i 2022, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her.

  Læs mere om Sjællands Universitetshospital her.

  Er du interesseret i at høre mere om vores afsnit er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Inna Jacobsen, 47 32 33 31, inna@regionsjaelland.dk.

  Stillingen er til besættelse pr. 01.04.18 eller snarest efter aftale.

  Samtaler 27.02.18

  Om Sjællands Universitetshospital
  Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

  Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her