Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til palliativ enhed, Næstved Sygehus

Næstved Sygehus, palliativ enhed, (afsnittet for Lindrende Indsats) søger sygeplejerske til vores geografi i Næstved.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du har erfaring fra specialiseret palliativ pleje til patienten i eget hjem.

Vi lægger endvidere vægt på, at du

Skal kunne mestre at sætte dig selv og din sygepleje i spil og agere professionelt, i et felt hvor du er rigtig tæt på patienter og pårørende.

Er god til at kommunikere og formidle.

Holder dig ajour på det fagområde, du arbejder med.

Betragter anerkendende tilgang til patienter, pårørende, samarbejdspartnere og kolleger som en selvfølge - også når det går stærkt.

Du skal have gyldigt førerbevis til personbil.

Hvad kan vi tilbyde dig?

At indgå i team med rutinerede, højt kvalificerede og engagerede og fagligt kompetente kolleger, der består af sygeplejersker, læger, sekretærer, socialrådgivere og fysioterapeut

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her