Sygeplejerske til Plejecenter Bomi-Parken

Genopslag  
 
Det selvejende plejecenter Bomi-Parken søger en sygeplejerske 32 timer ugentligt til spændende tværgående funktion. Stillingen er weekendfri. 
 
Kan du være med til at sikre kvaliteten i den sundhedsfaglige dokumentation? Vil du være med til at få fagligheder til at vokse og gro? 
 
Du skal være med til at skabe den røde tråd i dokumentationen og være ansvarshavende i eftermiddagstimerne. 
 
Du skal ville arbejde med hjemlighed og have lyst at arbejde med fællesskabet som afsæt i at give beboerne mulighed for at leve det liv de ønsker.  
 
Du ser alle mennesker som ressourcefulde, og tænker, at det er rammerne og tilgangen til hinanden, der afgør vores trivsel. Vi ønsker, at vores beslutninger har afsæt i, hvad beboerne ønsker i deres liv og hverdag. Derfor vil vi gerne bruge megen tid på at være sammen. 
 
Vi tror på, at det vokser og gror vi alle af.  
Vi tror det skaber større råderum og handlekraft.  
 
Vores kerneopgave er makkerskabet med beboeren og dennes familie, og det kræver, at det sygeplejefaglige er i orden.
 
Vi ser ikke de ældre som syge, men som ældre med aldersbetingede lidelser, som vi skal hjælpe til med. Lidelser som hjælpeløshed, ensomhed eller kedsomhed er, i vores optik, at ligestille med sygeplejefaglige lidelser. Og dem skal vi forebygge, så godt vi kan.  
 
Bomi-Parken er et plejehjem med traditioner. Vore beboere ønsker at leve hver dag, og at vi er i tæt dialog med beboerne om, det vi gør.  
 
Her bor 86 ældre, fordelt i fem teams. Huset er nybygget i 2010 og vi har vidunderlige rammer såvel inde som ude. Vi har gode naboer, ligesom vi har glæde af generationsmødet når børn og unge fra de nærliggende børnehuse kommer og er med til at skabe gode dage. Vi har et godt samarbejde med familierne og de mange frivillige, der kommer her. 
 
Vi får dagligt gæster udefra til vores aktivitetstilbud og cafe. Vi laver selv al mad i vores køkken og vi har sygeplejerske om dagen, en udviklingssygeplejerske, ergoterapeut og fysioterapeut ansat. Læs mere på http://bomi-parken.kk.dk/
 
Vi er et selvejende plejehjem med driftsoverenskomst med Københavns Kommune og vi arbejder tæt sammen med særligt lokalområde Amager, der har fem plejecentre, lokalområdekontor, Sundhedshus med trænings- og forebyggelsescenter, hjemmepleje og hjemmesygepleje. 
 
Yderligere oplysninger
Stillingen er på 32 timer ugentligt, mødetid mandag-torsdag kl. 13.00-20.00 og fredag kl. 12.00-16.00. Du kan selv påvirke mødetiden lidt i hver ende.
 
Tiltrædelse hurtigst muligt.
 
Løn forhandles efter gældende overenskomst.  
 
Har du brug for flere oplysninger eller ønsker du at rekvirere en uddybende funktionsbeskrivelse på mail, kan du kontakte forstander Lars Bo Sørensen på 2620 8750.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 20. februar 2018   
Vi afholder ansættelsessamtaler den 26. februar 2018.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Sygeplejerske søges

FORENEDE RENGØRING A/S

Sygeplejersker søges Sygeplejersker søges til vores kunde. Vi er bl.a Leverandør til følgende kommuner: Ishøj, Vallensbæk,Brøndby,Albertslund,Høje-Taastrup,Rødovre,Glostrup,Hvidovre,Dragør og Tårnby, Greve, Solrød og Køge. Har du sjæl og personlighe...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Sygeplejersker søges til spec. team hos kunde lidt udenfor København

FORENEDE RENGØRING A/S

Sygeplejersker søges som vikar Sygeplejersker søges som vikar til vores kunde i et special team lidt udenfor København ( primært nattevagter, men andre type vagter kan forkomme, hvis ønskes ) Hos denne kunde vil der finde oplæring sted over et par d...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

sygeplejerske til et vikariat

Dermato-Venerologisk afd. og Videncenter for Sårheling

Dermato- venerologisk sengeafdeling D-21 Vi søger en sygeplejerske til et vikariat 1. april 1. september 2018, 37 timer pr. uge i skiftende vagter. Sammen med os får du mulighed for at: Få viden om dermatologisk og almen medicinsk sygepleje Blive en...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Timelønnet sygeplejestuderende

Vikarkorpset

Vikarkorpset på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital søger timelønnet sygeplejestuderende vikar Vilkår Som vikar i Vikarkorpset, arbejder man på mange forskellige afsnit. Det er derfor nødvendigt, at du har en solid og alsidig baggrund fra hospitals...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

sygeplejerske til barselsvikariat til ambulatoriet i Øre-næse-halskirurgisk og Audiologisk Klinik - HovedOrtoCentret.

Øre-Næse-Hals

Ansøger skal have Kirurgisk sygepleje erfaring samt erfaring med komplekse cancer og akutte patientforløb. Øre-næse-halskirurgisk klinik består af 2 store ambulatorier, som udgør den samlede kirurgiske ambulatoriekapacitet i klinikken. Patientforløb...