Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til psykiatriens centrale visitation, CVI

Vi har brug for en sygeplejerske, som vil være med til at visitere patienter til psykiatrisk behandling.

Siden 1. september 2014 har vi tilbudt en del af de henviste patienter en udredende samtale i CVI. Vi håber på, at du kan begynde 1. juni 2018.

Opgaven – hvem er vi
Region Hovedstadens Psykiatri er regionens psykiatriske hospital. Det er den samlede visitationen til hovedsageligt elektiv behandling i det psykiatriske hospital, der er vores opgave. Vi visiterer årligt 25.000 – 30.000 patienter. Til den opgave er vi et team af speciallæger, specialpsykologer, sygeplejersker og sekretærer, der dagligt arbejder på Carl Nielsens Allé på Østerbro.

Dine opgaver bliver:

 • Klinisk visitation af patienter
 • Administrativ visitation af patienter
 • Administrative opgaver i forbindelse med visitation

Den kliniske visitation er kort fortalt en afklarende samtale af udredende karakter, hvor formålet er at afdække, om patienten har en sygdom i en sådan grad, at patienten skal tilbydes behandling i Region Hovedstadens Psykiatri. Hvis det er dét, skal du beslutte, hvor patienten skal behandles – for hvad.

Ansøgerens profil – hvem er du?
Vi søger en sygeplejerske, som har lyst til at arbejde i et tværfagligt team, som hele tiden er under udvikling. Du skal være selvkørende, idérig og god til tæt samarbejde. Du skal kunne lide at arbejde i en komplekst felt, hvor reglerne løbende justeres. Vi forventer, at du:

 • Har bred erfaring med det psykiatriske speciale
 • Har specialuddannelse i psykiatrisk sygepleje eller svarende til dette
 • Er vant til at arbejde selvstændigt og tage ansvar
 • Har forståelse for den samlede organisation
 • Er fortrolig med SP

Vilkårene – hvad tilbyder vi?
CVI er en arbejdsplads, som hele tiden udvikler sig i takt med resten af psykiatrien og verden. Da CVI er indgangen til psykiatrien, får du en unik mulighed for at lære den samlede organisering af det psykiatriske hospital at kende.
CVI bidrager til at sikre:
 • Én indgang for patienterne
 • Lige adgang for patienterne
 • Maksimal kapacitetsudnyttelse
Centralvisitation spiller en afgørende rolle i forhold til at få Region Hovedstadens Psykiatri til at fungere som ét hospital.

Du er velkommen til at ringe til visitationschef Allan Lohmann-Olsen på 3864 0201 / 2163 0940 for at høre mere om stillingen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes efter gældende overenskomst. Vi er indstillet på at forhandle et tillæg, der passer til dine kvalifikationer.

Ansøgning
Send din ansøgning og CV via linket på siden senest den 19. april 2018 kl. 12:00.
Vi planlægger samtaler i uge 17.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her