Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til Psykiatrisk Akutmodtagelse

Sygeplejerske til Psykiatrisk Akutmodtagelse PCK

 

Vi er en meget engageret og energisk personalegruppe, som sætter god kommunikation og samarbejde højt. Vi sætter gerne hinandens kompetencer i spil, til løsning af vores komplekse problemstillinger. Vi er alders- og erfaringsmæssigt en bredt sammensat gruppe, hvor faglighed, åbenhed og humor altid er i spil. Det er ikke et must, at have psykiatrisk erfaring for at starte hos os.

Akutmodtagelsen er en travl afdeling, hvor patienter kan henvende sig 24 timer i døgnet. Vi modtager ligeledes patienter fra vores ambulante enheder, somatikken, 1813 og praktiserende læger.

Vi modtager i gennemsnit 24 patienter dagligt, som alle vurderes af sygepleje- og lægefagligt personale. Afsnittet har 9 enestuer, hvor det er intensiv observation og behandling af patienterne, der er i fokus. Der er i sengeafsnittet en gennemsnitlig indlæggelsestid på 1,5 døgn.

Du får som sygeplejerske i Akutmodtagelsen mulighed for at pleje, behandle og visitere patienter med komplicerede problemstillinger, indenfor hele det psykiatriske og somatiske felt. Vi visiterer internt til åbne og lukkede afsnit, samt til vores ambulante enheder. Eksternt visiterer vi til somatikken og anden ambulant virksomhed.

Der er altid læger til stede i afsnittet, og de er helt naturligt vores allervigtigste samarbejdspartnere. Som uddannelsessted, har vi studerende fra sundhedsfagene, politiskolen samt ambulanceassistent elever.

Hos os får du:

  • En spændende hverdag med alsidige arbejdsopgaver.

  • Fagligt engagerede kolleger.

  • Grundig oplæring/undervisning i triagering, monitorering, ekg-måling, blodprøvetagning, PVK-anlæggelse samt alkoholabstinensbehandling.

  • Konflikthåndtering og vedligeholdelsestræning 3 gange årligt.

  • Ugentlig supervision ved afdelingens chefpsykolog.

  • Et arbejde med fokus på udvikling og sikkerhed.

  • Mulighed for uddannelse, herunder akutsygeplejerske uddannelse, uddannelse i kognitive metoder, samt ”Godt på vej i psykiatrien” hvis du er nyuddannet eller ny i psykiatrien.

     

Jeg håber meget at ovenstående har vakt din interesse nok til, at du har lyst til at kontakte mig, så jeg kan uddybe nærmere.

Med venlig hilsen

Afdelingssygeplejerske Anne Mette Pedersen Jørgensen på tlf. 29 99 95 84 eller på mail anne.mette.joergensen@regionh.dk

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 9Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her