Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til Psykiatrisk Akutmodtagelse

Vi er en meget engageret og energisk personalegruppe, som sætter god kommunikation og samarbejde højt. Vi sætter gerne hinandens kompetencer i spil, til løsning af vores komplekse problemstillinger. Vi er alders- og erfaringsmæssigt en bredt sammensat gruppe, hvor faglighed, åbenhed og humor altid er i spil.
Vi søger en kollega pr. 1/6-18

Akutmodtagelsen er en travl afdeling, hvor patienter kan henvende sig 24 timer i døgnet. Vi modtager ligeledes patienter fra vores ambulante enheder, somatikken, 1813 og praktiserende læger.

Vi modtager i gennemsnit 24 patienter dagligt, som alle vurderes af sygepleje- og lægefagligt personale. Afsnittet har 9 enestuer, hvor det er intensiv observation og behandling af patienterne, der er i fokus. Der er i sengeafsnittet en gennemsnitlig indlæggelsestid på 1,5 døgn.

Du skal som sygeplejerske i Akutmodtagelsen pleje, behandle og visitere patienter med komplicerede problemstillinger, indenfor hele det psykiatriske og somatiske felt. Vi visiterer internt til åbne og lukkede afsnit, samt til vores ambulante enheder. Eksternt visiterer vi til somatikken og anden ambulant virksomhed.
Der er altid læger til stede i afsnittet, og de er helt naturligt vores allervigtigste samarbejdspartnere. Som uddannelsessted, har vi studerende fra sundhedsfagene, samt ambulanceassistent elever og politistuderende.

Vi tilbyder:
En spændende hverdag med alsidige arbejdsopgaver.
Fagligt engagerede kolleger.
Grundig oplæring/undervisning i triagering, monitorering, ekg-måling, blodprøvetagning, PVK-anlæggelse, alkoholabstinensbehandling samt GHB abstinensbehandling.
Konflikthåndtering og vedligeholdelsestræning 3 gange årligt.
Ugentlig supervision ved afdelingens chefpsykolog.
Et arbejde med fokus på udvikling og sikkerhed.
Mulighed for uddannelse. Herunder godt på vej i psykiatrien og akutsygeplejerske uddannelse

Nærmere oplysninger om stillingen og stillingsbeskrivelsen kan rekvireres ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Anne Mette Pedersen Jørgensen på tlf. 29 99 95 84 eller på mail anne.mette.joergensen@regionh.dk
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt d 30/4-18


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her