Sygeplejerske til psykiatrisk akutmodtagelse i Hillerød

Er du til akut psykiatri?

Er du sygeplejerske, erfaren såvel som nyuddannet, og overvejer du at søge arbejde indenfor psykiatrien, så har vi et spændende job til dig.

Lukket akut modtagelse i Hillerød modtager hovedsageligt patienter med svære psykiske lidelser, som eksempelvis; skizofreni, affektive lidelser, personlighedsforstyrrelser og misbrugsproblematikker. Indlæggelsestiden i akutmodtagelsen er maksimum 7 døgn, og fokus under indlæggelsen er udredning, diagnosticering og behandling i den akutte sygdomsfase.

Vi er et dynamisk, velfungerende og innovativ afsnit, hvor du som sygeplejerske indgår i et tværfagligt samarbejde omkring den akutte psykiatriske patient og dennes pårørende.
Vi arbejder ud fra en recoveryorienteret tilgang, og det sygeplejefaglige arbejde består bl.a. i samarbejde med patienten baseret på de kognitive principper, samt aktiviteter som tilpasses den enkelte patient. Aktuelt implementeres Safewards, og kontinuerligt arbejdes der med nedbringelse af tvang og afsnittets udvikling på ugentlige forbedringsmøder.

Er du nyudannet vil der være fokus på overgangen fra sygeplejestuderende til nyuddannet sygeplejerske, samt du vil blive tilbudt kurset ”Godt på vej i psykiatrien".
Vi tilbyder:

 • Individuelle introduktionsforløb med en mentor den første måned
 • En uforudsigelig hverdag, hvor vi prioriterer høj faglighed, tæt samarbejde og et godt arbejdsmiljø
 • Løbende undervisning og kurser, samt supervision
 • En dynamisk personalegruppe med et godt sammenhold
 • Gode udviklingsmuligheder
Vi forventer at du:

 • Har interesse i at arbejde med den psykiatriske patient og dennes pårørende i den akutte fase
 • Kan planlægge og strukturere sit arbejde i en uforudsigelig og udfordrende hverdag
 • Kan se muligheder frem for begrænsninger
 • Kan indgå i et tæt samarbejde mono- og tværfagligt
 • Er udadvendt, positiv og har en anerkendende tilgang til hverdagen
 • Har kendskab til eller interesse for kvalitetsudvikling
Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 30-37 timer/uge i blandede vagter, med arbejdsweekend hver 2. weekend. Stillingen er til besættelse 1. maj 2018 eller efter aftale.

Løn- og ansættelesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd, og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgningsprocedure
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinisk sygeplejespecialist Krista Einfeldt Güttler på telefon 48 29 62 86 eller afdelingssygeplejerske Mette Kamp Hansen på telefon 38 64 32 12.

Ansøgningsfristen er den 23. april 2018, kl. 09.00.

Ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter sendes online via linket på siden.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejerske til Lions Park plejecenter

Hillerød Kommune

Hillerød
Lions Park plejecenter i Hillerød søger en sygeplejerske fortrinsvis i dagvagt med enkelte aftenvagter. Arbejdstiden er 32 timer pr. uge i gennemsnit med weekendvagt hver 6. uge. Lidt om os Lions Park er en selvejende institution, der er stiftet på ...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Sygeplejerske til sygeplejefaglig ledelse i Gæstehuset

Hillerød Kommune

Hillerød
Plejecenter Skovhuset søger sygeplejerske til den sygeplejefaglige ledelse til Gæstehuset.Vi søger en sygeplejerske 32 -35 timer ugentligt til Gæstehuset. Gæstehuset rummer fleksibelt 8-12 midlertidige pladser.Hvem er teamet og huset?Skovhuset er et...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Har du lyst til spændende udfordringer, så se her!

Anæstesiologisk Afdeling

Hillerød
Nordsjællands Hospital er et stort akuthospital med et stort indtag af patienter og derfor har vi brug for endnu flere veluddannede sygeplejersker, der tænker faglighed, sammenhæng og patientsikkerhed i det daglige arbejde. På Intermediær afsnittet ...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Fastansat sygeplejerske til weekendarbejde

Anæstesiologisk Afdeling

Hillerød
Intermediær afsnit, Nordsjællands Hospital søger fastansat sygeplejeske til weekendarbejde. Intermediær afsnittet har 10 semi-intensive senge. Patientkategorierne omfatter den akut dårlig patient, som afdelingen har stor viden og erfaring med. Vi ti...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Afdelingssygeplejerske til Akutafdelingen, Hillerød

Akutafdelingen

Hillerød
Vi søger en engageret, fagligt dygtig og motiverende afdelingssygeplejerske, som evner at forene ledelse og klinik. En afdelingssygeplejerske, der sammen med et dygtigt og engageret personale vil være med til at sikre, at Akutafdelingen lever op til...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018