Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til psykiatrisk akutmodtagelse i Hillerød (primært aften- og/eller nattevagter)

Er du til akut psykiatri?

Er du sygeplejerske, erfaren såvel som nyuddannet, og overvejer du at søge arbejde indenfor psykiatrien, så har vi et spændende job til dig.

Lukket akut modtagelse i Hillerød modtager hovedsageligt patienter med svære psykiske lidelser, som eksempelvis; skizofreni, affektive lidelser, personlighedsforstyrrelser og misbrugsproblematikker. Indlæggelsestiden i akutmodtagelsen er maksimum 7 døgn, og fokus under indlæggelsen er udredning, diagnosticering og behandling i den akutte sygdomsfase.

Vi er et dynamisk, velfungerende og innovativ afsnit, hvor du som sygeplejerske indgår i et tværfagligt samarbejde omkring den akutte psykiatriske patient og dennes pårørende.
Vi arbejder ud fra en recoveryorienteret tilgang, og det sygeplejefaglige arbejde består bl.a. i samarbejde med patienten baseret på de kognitive principper, samt aktiviteter som tilpasses den enkelte patient. Aktuelt implementeres Safewards, og kontinuerligt arbejdes der med nedbringelse af tvang og afsnittets udvikling på ugentlige forbedringsmøder.

Er du nyudannet vil der være fokus på overgangen fra sygeplejestuderende til nyuddannet sygeplejerske, samt du vil blive tilbudt kurset ”Godt på vej i psykiatrien".
Vi tilbyder:

 • Individuelle introduktionsforløb med en mentor den første måned
 • En uforudsigelig hverdag, hvor vi prioriterer høj faglighed, tæt samarbejde og et godt arbejdsmiljø
 • Løbende undervisning og kurser, samt supervision
 • En dynamisk personalegruppe med et godt sammenhold
 • Gode udviklingsmuligheder
Vi forventer at du:

 • Har interesse i at arbejde med den psykiatriske patient og dennes pårørende i den akutte fase
 • Kan planlægge og strukturere sit arbejde i en uforudsigelig og udfordrende hverdag
 • Kan se muligheder frem for begrænsninger
 • Kan indgå i et tæt samarbejde mono- og tværfagligt
 • Er udadvendt, positiv og har en anerkendende tilgang til hverdagen
 • Har kendskab til eller interesse for kvalitetsudvikling
Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 28-37 timer/uge primært i aften- og/eller nattevagter, med arbejdsweekend hver 2. weekend. Stillingen er til besættelse 1. juni 2018 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd, og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgningsprocedure
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinisk sygeplejespecialist Krista Einfeldt Güttler på telefon 48 29 62 86 eller afdelingssygeplejerske Mette Kamp Hansen på telefon 38 64 32 12.

Ansøgningsfristen er den 26. april 2018, kl. 12.00.

Ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter sendes online via linket på siden.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her