Sygeplejerske til Psykiatrisk Akutmodtagelse i Vordingborg, Psykiatrien Syd


Vil du være vores nye kollega i et godt tværfagligt team, der har fokus på mange nye udviklingstiltag og det gode arbejdsmiljø?

Så søger vi netop dig til en stilling mellem 32-37 timer pr. uge i blandede vagter med weekendvagt hver anden weekend

Om stillingen

Psykiatrisk Akutmodtagelse er et afsnit, hvor patienter/borgere kan henvende sig uden at være visiteret.

Patienterne/borgerne modtages af en sygeplejerske som triagerer patienten. Triagen danner rammen for den videre visitation, pleje og behandling.

Triage støtter op om vores værdier med åbenhed og tilgængelighed og har øget fokus på ”den gode modtagelse” af borgerne som henvender sig i modtagelsen, resulterende i at borgerne oplever hurtig kontakt, kort ventetid og imødekommenhed.

Sengeafsnittet har 10 intensive sengepladser og afsnittet er et integreret afsnit. Patienterne er indlagt gennemsnitlig to døgn og der er visitationskonference dagligt i forhold til de indlagte patienter.

Vi arbejder med specialiserede og almindelige psykiatriske plejeopgaver i forhold til de indlagte patienter efter kontaktpersonsordningen.

Personalet i Psykiatrisk Akutmodtagelse arbejder for at styrke indsatsen over for pårørende, hvilket bevirker at vi tilbyder ”akutsamtaler til pårørende”, som er en del af den regionale indsats.

Psykiatrisk Akutmodtagelse er en del af Region Sjællands krise- og katastrofeberedskab og det er implicit i ansættelsen at være en del af dette beredskab sammen med de andre opgaver, der skal varetages i afsnittet.

Vi værdsætter et arbejdsmiljø og arbejdsfællesskab, hvor der er plads til, at den enkelte udfordrer sine ressourcer. Vores værdier og spilleregler bygger på respekt, ansvarlighed og dynamik og det tilstræbes, at alt samarbejde foregår i anerkendende dialog og med videndeling for øje.

Vi tilbyder dig

Afsnittet er i en spændende udvikling med en række fremtidige initiativer og udfordringer for personalet. En udvikling, som skal strukturere og styrke den gode modtagelse og det gode patientforløb. Du kan være med til at præge denne udvikling og være en del af

  • Samarbejde med en engageret personalegruppe og afsnitsledelse
  • Struktureret oplæring med mentor ordning
  • Struktureret undervisning og vedligeholdelse i psykofysisk træning
  • Uddannelse i Regionens krise- og katastrofeberedskab
  • Både planlagt og akut supervision
  • Planlagt kompetenceudvikling gennem uddannelse
  • Åbenhed for faglige interesseområder
  • Vi tilstræber kontinuerligt sygeplejefaglig vejledning og sparring
  • Spændende uddannelsessted for studerende og falckredder elever

Psykiatrisk Akutmodtagelse har tilknyttet en fast overlæge og en fast psykolog og er centrum for det lægefaglige vagtberedskab.

De fleste medarbejdere i PAM`s personalegruppe har lang og værdifuld psykiatrisk erfaring, men der er også nyere ansatte, som tilfører PAM kærkomne nye kompetencer, ressourcer og energi.

Dine kvalifikationer

Vi søger sygeplejersker gerne med erfaring fra psykiatrien. Vi tænker at vores nye kollega har gode samarbejdsevner og er i besiddelse af humor og er en kollega, der synes at det interne samarbejde i personalegruppen er vigtigt og en forudsætning for en god patientbehandling

Du skal have interesse og nysgerrighed på at arbejde med akut psykiatri og have gå på mod og lyst til at være en del af et hold som arbejder for høj faglighed og optimering af kvalitet i plejen.

Yderligere information

Du kan få yderligere oplysninger hos afdelingssygeplejerske Camilla Petersen, 58 53 70 30 eller Koordinerende Sygeplejerske Heidi Thorenfeldt.

Interesserede er velkomne til at besøge os.

Straffeattest

I forbindelse med ansættelse skal der jf. Regionens politik herom indhentes straffeattestoplysninger.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn efter gældende overenskomst. Der er til stillingen knyttet et funktionstillæg for skadestueregi.

Ansættelsessamtaler 25.04.18

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Klinisk udviklingssygeplejerske til Medicinsk Afdeling, Nykøbing F. Sygehus

Region Sjælland

Slagelse
Klinisk udviklingssygeplejerske til Medicinsk Afdeling, Nykøbing F. Sygehus Har du lyst til at være med til at stå i spidsen for kvalitet og udvikling på Medicinsk afdeling på Nykøbing F. Sygehus, så har vi den perfekte stilling til dig! Da en af vo...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:19. april 2018

Sygeplejersker med intensiv specialuddannelse eller sygeplejersker til uddannelsesstilling, Intensiv afsnit, Nykøbing F. Sygehus

Region Sjælland

Slagelse
Ønsker du nye udfordringer i et højteknologisk afsnit, hvor patient og omsorg er i centrum? Fra 01.07.18 kan vi tilbyde faste stillinger i blandede vagter med weekendarbejde hver 4. uge. Hvem er vi? Den 12. juni 2018 flytter vi ind i en helt ny, sup...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Sygeplejerske til ortopædkirurgisk ambulatorium og afdeling, Holbæk Sygehus

Region Sjælland

Slagelse
Spændende stilling med alsidige sygeplejefaglige opgaver samt høj grad af tværfagligt samarbejde haves. Ortopædkirurgisk Afdeling i Holbæk søger en engageret sygeplejerske med hovedfunktion i ambulatoriet. En kommende kollega forventes at være fagli...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Sygeplejerske til endokrinologisk afsnit M1, Medicinsk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge

Region Sjælland

Slagelse
Hvis du gerne vil arbejde på en afdeling med et godt kollega fællesskab og høj faglighed - så kom og arbejd hos os. Vi er en afdeling, som sætter vores kollegafællesskab højt for at give den bedste sygepleje til vores patienter og samtidig værne om ...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Sygeplejerske til nefrologisk sengeafsnit B72, Medicinsk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Region Sjælland

Hej - nefrologisk afsnit søger ny kollega Hvis du søger en arbejdsplads med kolleger, som prioriterer at tage vare på hinanden og som sætter pris på et godt arbejdsmiljø, så skal du lige læse lidt mere. Fagligt har B72 Regionsfunktion i nefrologi, s...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:27. april 2018