Sygeplejerske til Psykiatrisk Center Nordsjælland, Helsingør

Afsnit 2712 søger sygeplejerske, der har ønske om at gøre karriere indenfor psykiatrisk sygepleje  
Du har mulighed for at gøre karriere indenfor 4 spor i det psykiatriske speciale:  

 • Klinisk sygepleje  
 • Pædagogisk sygepleje  
 • Forskning  
 • Ledelse  
Vejen dertil planlægges med dig.  
 
Herudover får du som ansat på 2712 indflydelse på afsnittets faglige udvikling og arbejdsgange gennem forbedringsarbejde, hvortil vi anvender Lean-metoden.  
 
På afsnittet indgår du i et tværfagligt behandlingsteam som består af læger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, psykolog, fysioterapeut og socialrådgiver.  
 
Behandling og pleje tilrettelægges ud fra en helhedsorienteret tænkning. Vi arbejder med kognitiv adfærdsterapi og psykiatrisk Center Nordsjælland er optaget af at understøtte patientens personlige recoveryproces. Hertil anvendes sygeplejeteorien "Tidevandsmodellen", Endvidere er vi netop startet implementering af Safewards - en måde, der sikrer et roligt og trygt miljø for patienten og personalet.
 
Afsnittet ligger som en del af 3 åbne sengeafsnit med plads til i alt 48 patienter, endvidere er der tilknyttet et distriktspsykiatrisk afsnit, herunder et Opsøgende Psykiatrisk team. Helsingør afdelingen ligger i et lyst og moderne byggeri.   
 
Er du ny sygeplejerske i psykiatrien kommer du på konflikthåndteringskursus og kursusforløb "Godt på vej i psykiatrien", som sikrer dig en tryg indføring i specialet.

Vi tilbyder:

 • En varieret, udfordrende og spændende arbejdsdag
 • En tilgang til psykiatrisk sygepleje, baseret på patientens individuelle behov
 • Sygeplejedokumentation med fokus på høj faglighed og kvalitetsudvikling
 • Ugentlig kognitiv supervision
 • 2 årlige udviklingsdage for den samlede personalegruppe
 • En personalegruppe som er åben, imødekommende og som værner om et godt arbejdsmiljø
 • Mulighed for personlig kompetenceudvikling, ud fra Region Hovedstadens karrierespor.      
Vores forventninger: 

Du er engageret, selvstændig, ansvarsbevidst og med gode evner for problemløsning. Det vil være en fordel hvis du har erfaring med kognitiv adfærdsterapi, men dette er ikke et krav, så længe du har mod på at tilegne dig viden herom.  
 
Vi forventer at du er i stand til eller ønsker at undervise og psykoedukere patienter både på individuelt og gruppeniveau.  
 
Ligeledes forventer vi at du er i stand til at udvise overblik også i akutte situationer, du er bevidst om, og kan reflektere over, egen kommunikation, og har en positiv tilgang i dit arbejde.  
 
Du behøver ikke nødvendigvis at have erfaring fra psykiatrisk regi, blot du har ambitioner om at udvikle dig indenfor specialet.  
 
Du vil træde ind i en erfaren personalegruppe, med villighed til at lære fra sig.  
 

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer, ønske om deltid kan efterkommes. Stillingen indeholder blandede vagter, med arbejde hver 2. weekend. Stillingen er til besættelse pr. 1. marts 2018 eller efter aftale.

 
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd, og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.
 
Ansøgningsprocedure
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Gitte Busch Pedersen på tlf. 38 64 34 02.
 
Ansøgningsfristen er den 26. februar 2018, kl. 10.00. Ansættelsessamtaler afholdes den 27. februar 2018.

Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og relevante dokumenter sendes online via linket herunder.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Sygeplejerske til søges til Ortopædkirurgisk 5 døgns afsnit, Nordsjællands Hospital, Hillerød

Ortopædkirurgisk Afdeling

Er elektiv ortopædkirurgisk sygepleje lige dig og brænder du for at yde en høj faglig service, er du måske vores kommende kollega. Ortopædkirurgisk Afdeling 0152 er et 5 døgns afsnit, der har 14 sengepladser primært til elektive korttids patienter m...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Sygeplejersker til nytænkende og velfungerende afdeling søges

Øre, Næse og Hals Afdelingen

Vi udvider aktiviteten i afdelingen og søger derfor sygeplejersker til to vikariater på min. 1 år, og to vikariater på et halvt år. Alle på 28-37 timer, i skiftende vagter. Om os Øre, Næse og halsafdelingen har integreret ambulatorium og sengeafsnit...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Nefrologi, Endokrinologi eller måske Kardiologi? KNEA på Hillerød Hospital søger sygeplejerske

Kardiologisk, Nefrologisk og Endokrinologisk Afdeling

Afdelingen Det endokrinologiske og nefrologiske sengeafsnit 0842 på Nordsjællands Hospital Hillerød, er et afsnit i det samlede KNEA (Kardiologisk, Nefrologisk & Endokrinologisk afdeling), som varetager den højtspecialiserede pleje og behandling af ...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Sygeplejersker søges til Nordsjællands Hospital - Akutklinikken i Frederikssund

Akutafdelingen

Akutklinikken Frederikssund søger sygeplejerske til fast stilling den 1. april 2018 eller snarest. Har du som sygeplejerske lyst til at være i en afdeling, hvor man skal kunne lide at have flere bolde i luften på en gang, og kunne indgå i et tæt tea...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Sygeplejerske til psykiatrisk akutmodtagelse i Hillerød

Psykiatrisk Center Nordsjælland

Er du til akut psykiatri? Er du sygeplejerske, erfaren såvel som nyuddannet, og overvejer du at søge arbejde indenfor psykiatrien, så har vi et spændende job til dig. Lukket akut modtagelse i Hillerød modtager hovedsageligt patienter med svære psyki...