Sygeplejerske til Psykiatrisk Center Nordsjælland i Hillerød

Afsnit 2221 søger sygeplejerske, der har ønske om at gøre karriere indenfor psykiatrisk sygepleje

Åbent døgnafsnit 2221 i Hillerød har 13 sengepladser og 3 pladser til patientstyrede senge. Vi modtager patienter fra 18 år til 70 år med psykiatrisk lidelse til udredning og behandling. De 3 patientstyrede senge er en ordning, hvor udvalgte patienter kan indlægge sig selv, efter eget ønske.
 
Du har mulighed for at gøre karriere indenfor 4 spor i det psykiatriske speciale:  

  • Klinisk sygepleje   
  • Pædagogisk sygepleje   
  • Forskning   
  • Ledelse   
Vejen dertil planlægges med dig.  
 
Vi forventer, at du: 
  • Har interesse for specialet 
  • Er engageret, selvstændig og ansvarsbevidst 
  • Har gode samarbejdsevner, og et godt humør
Herudover får du som ansat på 2221 indflydelse på afsnittets faglige udvikling og arbejdsgange gennem forbedringsarbejde, hvortil vi anvender Lean-metoden.  
Vi lægger vægt på, at du som sygeplejerske tilegner dig både teoretiske og praktiske kompetencer indenfor den psykiatriske sygepleje. 
  
På afsnittet indgår du i et tværfagligt behandlingsteam, som består af læger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, psykolog(SPU), fysioterapeut og socialrådgiver.  
  
Behandling og pleje tilrettelægges ud fra en helhedsorienteret tænkning. Der arbejdes ligeledes ud fra kognitiv adfærdsterapi, og Psykiatrisk Center Nordsjælland er optaget af at understøtte patientens personlige recoveryproces. Tilgangen suppleres med indførelsen af Safewards i år. 
Vi samarbejder målrettet med pårørende, kommunale instanser, praktiserende læger og andre sengeafsnit. Derudover samarbejder vi også med OPUS, distriktspsykiatri, herunder OP-team / F-ACT, og psykoterapeutisk ambulatorium. Vi tilbyder tværfaglig kognitiv supervision 1 gang om ugen af 1 time pr. gang. Afsnittet afholder årligt 2 udviklingsdage. Udover obligatoriske kurser er der fokus på kontinuerlig kompetenceudvikling.  
Gennem det første års ansættelse vil du få tilknyttet en mentor blandt personalet, der vil følge dig, som en del af introduktionen til afsnittet. Ligeledes tilmeldes sygeplejersker uden psykiatrisk erfaring kurset ”Godt på vej i psykiatrien”. 
  
Vi hører meget gerne fra dig, hvis du ligesom vi, lægger vægt på at skabe værdi for patienten under indlæggelsen.      
Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 32 timer i blandede vagter, og til besættelse 1. maj 2018 eller efter aftale.

Løn- og ansættelesvilkår følger gældende overenskomst indgået mellem den faglige organisation og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgningsprocedure
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Kim Johansson på tlf.nr. 38 64 32 31.

Ansøgningsfristen er den 15. marts 2018, kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 19.-20. marts 2018.

Ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter sendes online via linket på siden.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Sygeplejerske til søges til Ortopædkirurgisk 5 døgns afsnit, Nordsjællands Hospital, Hillerød

Ortopædkirurgisk Afdeling

Er elektiv ortopædkirurgisk sygepleje lige dig og brænder du for at yde en høj faglig service, er du måske vores kommende kollega. Ortopædkirurgisk Afdeling 0152 er et 5 døgns afsnit, der har 14 sengepladser primært til elektive korttids patienter m...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Sygeplejersker søges til Nordsjællands Hospital - Akutklinikken i Frederikssund

Akutafdelingen

Akutklinikken Frederikssund søger sygeplejerske til fast stilling den 1. april 2018 eller snarest. Har du som sygeplejerske lyst til at være i en afdeling, hvor man skal kunne lide at have flere bolde i luften på en gang, og kunne indgå i et tæt tea...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Har du lyst til spændende udfordringer ?

Neurologisk Afdeling

Hillerød
Brænder du for at skabe forbedring og udvikling? Har du lyst til at arbejde med akut sygepleje? Kunne du tænke dig at gøre en forskel? Vi yder en bredtfavnende sygepleje som både rummer instrumentel sygepleje, åndelig sygepleje og rehabilitering. Vi...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Sygeplejerske til Psykiatrisk Center Nordsjælland, Helsingør

Psykiatrisk Center Nordsjælland

Hillerød
Afsnit 2712 søger sygeplejerske, der har ønske om at gøre karriere indenfor psykiatrisk sygepleje Du har mulighed for at gøre karriere indenfor 4 spor i det psykiatriske speciale: Klinisk sygepleje Pædagogisk sygepleje Forskning Ledelse Vejen dertil...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Afdelingssygeplejerske til børnepsykiatrisk ambulatorium for skolebørn.

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center

Hillerød
En stilling som afdelingssygeplejerske er ledig på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center med funktion på Ambulatorium for skolebørn med tilknyttet dagfunktion B 397. Jobbet Ambulatoriet for skolebørn med tilknyttet dagfunktion udreder og behandler bør...