Gem job

Sygeplejerske til Rehabillitering for Hjerne- og Nervesygdomme, Sydvestjysk Sygehus Grindsted

Er du nyuddannet eller erfaren sygeplejerske, der trænger til nye udfordringer? Så er Rehabiliteringen for Hjerne- og Nervesygdomme; Grindsted et godt sted at starte eller fortsætte din sygeplejekarriere

Vi har fået muligheden for at opnormere samt haft besøg af storken, hvilket har givet dig muligheden, hvis du:

 • Vil gøre en forskel for patienter med erhvervet hjerneskade?
 • Brænder for rehabiliterende sygepleje i et tværfagligt samarbejde?
 • Vil være stærk i den basale og specialiserede sygepleje, hvor der er tid til at arbejde med relationen til den enkelte patient og sparring med erfarne mono- og tværfaglige kollegaer?

Så skal dit første eller næste job være hos os i Rehabiliteringen for Hjerne- og Nervesygdomme, hvor vi søger 2 sygeplejersker til faste stillinger og 2 længerevarende vikariater snarest muligt. Stillingerne er på 37 timer/uge – men søg også gerne, hvis du vil arbejde færre timer. Vi søger en sygeplejerske til alle vagter, men du vil i din ansættelse primært skulle arbejde dag/aften eller dag/nat. Hvis du er interesseret i fast aften- eller nattevagt, ser vi også gerne din ansøgning. Du skal regne med weekendarbejde hver 2. eller 3. weekend.

Vi har plads til 28 patienter, der er indlagt til et intensivt neurorehabiliteringsophold. Vores patienter, der er i aldersgruppen fra 18 år og opefter, har brug for en tværfaglig teamindsats, hvor fagligheden og engagementet er i top. Du bliver en del af et tværfagligt team, der tæller sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter, fysioterapeuter, læger, neuropsykolog samt logopæder.

Hos os går faglighed, samarbejde, kommunikation og koordinering hånd i hånd.

Som sygeplejerske hos os varetager du neurorehabiliterende sygepleje hele døgnet, og du får mulighed for at bidrage på hele paletten: Grundlæggende og forebyggende sygepleje samt den specialiserede neurofaglige sygepleje, der tilgodeser vores patienters mange forskellige behov. Du kan evt. se mere her.

Som nyuddannet sygeplejersker har du muligt for at lære specialet at kende i introduktionsperioden på 8 uger, hvor du ikke tæller med i normeringen. Du vil her blive tilbudt internt og eksternt undervisning, der kan styrke din sygeplejeprofil. På længere sigt kan du læres op i at varetage stuegang samt håndtering af akutte situationer i afdelingen. Vores patienter kommer med mange forskellige problemstillinger, der kræver en stor variation af sygeplejefaglige indsatser.

Vi har store ambitioner for Rehabilitering for Hjerne- og Nervesygdomme og er aktive i forbindelse med læring, udvikling og forskning. Det er vigtigt for os at kompetenceudvikle vores personale, så du får mulighed for at deltage i specialerelateret undervisning med interne og eksterne oplægsholdere.

Vi arbejder ud fra Sydvestjysk Sygehus’ strategi, der præger den daglige tilgang i sygeplejen. Vi har særligt fokus på patient- og pårørendeinddragelse. I vores afdeling har vi elever og studerende fra de respektive faggrupper.

Vi søger en sygeplejerske, der:

 • Har særlig interesse i at arbejde med rehabilitering af patienter med en erhvervet hjerneskade.
 • Har lyst til udfordringer og gode kolleger i tværfagligt samarbejde.
 • Vil gøre en forskel for patienter og udvikle neurosygeplejen.
 • Vil skabe sammenhængende patientforløb med patienten og de pårørende i centrum.
 • Kan se muligheder og vil være med til at udvikle vores neurorehabiliteringstilbud.

Vi kan tilbyde:

 • En kollegagruppe med faglige ambitioner og visioner indenfor neurorehabilitering.
 • Et miljø i udvikling, hvor arbejdsglæde er i centrum.
 • Introduktion med udgangspunkt i din faglighed og dine behov samt tværfaglig mentorordning.
 • Er du nyuddannet, så vil du få et særligt tilrettelagt introduktionsforløb i de første 8 uger af din ansættelse.
 • Sparring om neurosygeplejen med erfaren sygeplejerske og følgedag(e) og sparring med klinisk sygeplejespecialist eller specialeansvarlige sygeplejerske, samt ergo- og fysioterapeut.
 • Et sygeplejefagligt miljø hvor vi arbejder med implementering af Fundamentals of Care som referenceramme
 • Kontinuerlig kvalitetsundervisning af fx læger og neuropsykolog.
 • Eventuelt 2-3 studiedage på vores akut Neurologiske afdeling i Esbjerg efter ønske.

Har du spørgsmål til arbejdet, jobbet eller afdelingen, er du velkommen til at henvende dig til Afsnitsledende sygeplejerske Camilla Smedsgaard Jensen på telefon 79 18 94 12.
Du kan også besøge vores hjemmeside

Er du interesseret i at møde sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter fra Neurorehabiliteringen?
Så klik her

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 16. maj 2021

Samtaler finder sted: 20. maj 2021

 

 


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejerske til rehabilitering af den ældre medicinske patient i FAM, Sydvestjysk Sygehus Esbjerg

Fælles Akut Modtagelse

Esbjerg
Øget fokus på rehabilitering af den ældre medicinske patient i FAM. Er du sygeplejerske, og brænder for at gøre en forskel for ældre medicinske patienter, og samtidig gerne vil dygtiggøre dig inden for akutsygepleje, er her en enestående mulighed fo...
Indrykket:22. april 2021

Sygeplejerske til ambulatoriet for blodsygdomme, Sydvestjysk Sygehus Esbjerg

Blodsygdomme

Esbjerg
Vil Du gøre forskel i det specialiserede arbejde med kræftpatienter ? Ambulatoriet for blodsygdomme søger sygeplejerske til en fast stilling på 37 timer ugentligt pr. 1. juni 2021. Du skal arbejde hverdage i tidsrummet 0730-1530 (fredag til kl. 1500...
Indrykket:22. april 2021

Sygeplejerske til Intensiv sengeafsnit, Bedøvelse og Intensiv, Sydvestjysk Sygehus Esbjerg

Bedøvelse og Intensiv Afdelingen

Esbjerg
Har du mod på det akutte og intensive felt? Vi søger 3 sygeplejersker fra den 1. juli 2021, der brænder for sygepleje, hvor patienten er i fokus og som ønsker at indgå i et tæt samarbejde med kolleger og samarbejdspartnere. Vi er et afsnit med en go...
Indrykket:26. april 2021

Sygeplejersker til specialuddannelse i intensiv sygepleje, Sydvestjysk Sygehus

Bedøvelse og Intensiv Afdelingen

Esbjerg
Intensiv afsnittet udbyder 4 uddannelsesstillinger pr. 1. oktober 2021. Drømmer du om et job inden for pleje og akut behandling af kritisk syge patienter, så kan en uddannelsesstilling i Intensiv sygepleje være noget for dig. Igennem den 2 årige udd...
Indrykket:26. april 2021

Sygeplejerske til Børn og ungeambulatoriet B1, Sydvestjysk Sygehus Esbjerg

Børn og Ungeafdelingen

Esbjerg
Børn og ungeambulatoriet søger en sygeplejerske, i fast stilling fra 1. august 2021, med hovedfunktion i specialet neurologi. Stillingen er på 37 timer ugentligt eller efter aftale og med tjeneste i dagtiden på hverdage. Det forventes, at sommerferi...
Indrykket:27. april 2021