Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til retspsykiatrisk afsnit R1 på Sct. Hans

Vil du trives og udvikle dig som sygeplejerske i et afsnit, hvor grundstenen i plejen er relations perspektivet mellem patienter og personale og hvor humor, ærlighed og faglighed vægtes meget høj? – Så læs videre her

R1 er et lukket afsnit med en kapacitet på 9 patienter. Patienterne har en sindslidelse samt en retslig foranstaltning der typisk betyder længerevarende behandlingsforløb, hvor vi har god tid til at danne relationer. Patientgrundlaget gør, at personalesikkerhed er højt prioriteret på såvel R1, som i de øvrige retspsykiatriske afsnit.

Afdelingen er placeret i storslået natur ved Roskilde fjord. Netop natur omgivelserne skaber, sammen med afsnittets og personalets fokus, rammen for mangfoldige aktiviteter. Det være sig alt fra daglige sportsaktiviteter, recovery-skole, gå og cykelture, udflugter, faste madlavningsdage og meget mere. Patienternes behandlingsforløb betyder, at aktiviteterne målrettes individuelt og formålsbestemt i samarbejde mellem patienter og personale. Plejepersonalet deltager i aktiviteterne.

Om nybyggeriet

Samtidig er vi i fuld gang med byggeriet af et nyt retspsykiatrisk sygehus, hvor vi sammen med 8 andre afsnit om et par år skal flytte ind i de nye rammer. Medens vi venter på at bygningerne bliver klar, arbejder vi med at afprøve og udvikle den organisering, behandling og pleje, som skal være det fundament vi bærer med os ind i de nye fysiske rammer. Vi søger nu en sygeplejerske der, sammen med os, har lyst til at engagere sig i denne spændende innovative proces. Du kan læse mere om Psykiatrisk Center Sct. Hans og vores nye byggeri på https://www.psykiatri-regionh.dk/

Som sygeplejerske

Som sygeplejerske vil du have tildelt ansvar for patientforløb i et bredt tværfagligt miljø og samarbejde. I R1 arbejder vi ud fra en recovery baseret tilgang med afsæt i kognitive metoder og vi uddannes til at kunne anvende Motiverende samtale (MI). Behersker du denne kompetence er det en fordel, men ikke en forudsætning da det indgår i oplæringen og du vil være omgivet af bred kollegial erfaring indenfor det psykiatriske speciale. I R1 bliver du en del af en forbedrings- og udviklingskultur, herunder LEAN, datadrevet ledelse, teammøder mm, hvor vi kontinuerligt arbejder med udvikling, dokumentation og kvalitetssikring af plejen.

Så, hvis du kan se dig selv bidrage med sygepleje til:

 • Et fagligt og udviklende miljø, hvor kollega kompetencer bruges og værdsættes
 • Åbenhed og ærlighed og det gode arbejdsmiljø
 • Aktivitetsbaseret patient tilgang
 • Et bredt, stærkt tværfagligt samarbejde og teambaseret plejegrupper
Så er du måske vores nye kollega, hvis du altså også kan:

 • Arbejde i fast aftenvagt 28 timer med hver 2. weekend i 8 timers vagter (5/2 ordning) og have lyst til, at bidrage med din psykiatriske erfaring eller blive oplært i den hvis du endnu ikke har den.
For vi kan nemlig tilbyde:

 • Dygtige og engagerede kollegaer der vægter et godt arbejdsmiljø højt
 • En grundig introduktion i såvel R1 som Psykiatrisk Center Sct. Hans
 • En mentor ordning hvis du er ny i psykiatrien
 • Mulighed for ekstra uddannelse/kurser/oplæring i de anvendte metoder, herunder kognitiv adfærdsterapi, motiverende samtaler, misbrugsbehandling, konflikt nedtrapning og håndtering mm.
 • Træningsfaciliteter i bygningen til fysiske aktiviteter
 • Vedligeholdelsestræning hver uge samt ugentlig supervision til alle vagtlag
 • Samarbejde omkring vagtplan
 • God kompetence og erfaringssammensætning i alle vagtlag
 • At du ofte er sammen med andre sygeplejersker, så du har mulighed for sparring og monofaglighed
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Tiltrædelse: d. 1.december 2019, eller snarest muligt

Ansøgningsfrist: d. 22. oktober 2019

Ansættelsessamtaler: Afholdes d. 28. oktober 2019

Vi glæder os til at hører fra dig og du er meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Annemarie Hegner eller assisterende afdelingssygeplejerske Teis Amundsen på tlf.: 38 64 22 19 for yderligere oplysninger.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.