Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til Rigshospitalets Nyretransplantationsafsnit

Har du lyst til at arbejde på et højt specialiseret afsnit indenfor nyretransplantation? For nu søger Danmarks skønneste sygeplejersker ny kollega.

I vores afdeling vil du få en stor viden indenfor nyresygdomme og nyretransplantation og du vil møde både den medicinske og kirurgiske patient. Vi plejer og behandler kroniske og akutte patienter med komplicerede nyresygdomme.

Vi transplanterer ca. 100 patienter om året, både voksne og børn og hver fredag transplanterer vi fra levende donorer. Vi kalder det familietransplantationer. Du vil blive grundigt oplært i, at modtage til transplantation, så du kan tage imod både familietransplantationer og akutte transplantationer.

Hos os står du aldrig alene. Vi arbejder i teams og har fokus på samarbejde. På afdelingen sættes trivsel højt ved blandt andet, at have trivselsuge, fælles fredagsfrokost, sommer- og julefester og hvis man har lyst, har vi også et godt socialt samvær udenfor arbejdstid. God stemning er vigtig hos os, også i en til tider travl hverdag. Derfor vil du møde glade og engagerede kollegaer hos os.

Det psykiske arbejdsmiljø på afdelingen er virkeligt godt og det er meget vigtigt for mig. Det er jo vores andet hjem.” citat fra sygeplejerske og arbejdsmiljørepræsentant, Anette Jensen.

Dine arbejdsopgaver vil være stuegang, medicinadministrering og patientpleje. Da vi sætter faglighed og udvikling højt, har vi arbejdsgrupper i både transplantation, diabetes, rehabilitering, forflytning og ernæring. Der er undervisning 2 gange om ugen, fra blandt andet vores nøglepersoner og vores tværfaglige samarbejdspartnere; lægerne, diætister og fysioterapeuter. Hvis du selv er interesseret i yderligere udvikling, er vi mere end glade for at tilbyde relevante kurser.

Som ny i vores afdeling bliver du tilbudt 4-6 ugers oplæring, hvor du ikke indgår i normeringen. Du får din egen mentor tilknyttet og du vil i den første måned følge hende i både dag-, aften- og nattevagter.

Stillingen er på 32 timer og til besættelse 1. juli 2019 eller efter aftale.

Vi arbejder i skiftende vagter, både dag-, aften- og nattevagter. Weekend er skiftevis hver 2. og hver 3. weekend. Du har selv indflydelse på din vagtplan gennem MinTid, som er et online ønskemodul.

Ansøgning sendes via link og ansøgningsfristen er mandag d. 17. juni 2019.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på sundhedskartellets område indgået mellem sundhedskartellets parter, herunder Dansk sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Har det vagt din interesse så kontakt afdelingssygeplejerske Rikke Kanding på 35457807 eller assisterende afdelingssygeplejerske Johanne Nørgaard 35457806

Link til afdelingen: https://www.rigshospitalet.dk/afdelinger-og-klinikker/abdominal/nefrologisk-klinik/Sider/default.aspx


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.