Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til Ringsted Kommunes Hjemmepleje

Bliver du motiveret af at gøre en forskel for vores borgere, og har du lyst og evner til at indgå i et tæt tværgående samarbejde med den øvrige hjemmepleje? Du bliver en del af vores sygeplejersketeam, som refererer til den samme leder, men som i praksis arbejder i tre forskellige teams.


Hvad kommer du til at lave?
Du kommer til at være tovholder for borgerforløb, og du får ansvaret for planlægning af alle de sygeplejefaglige opgaver, som borgeren er visiteret til. Du skal lede og koordinere plejen i borgernes hjem gennem et tæt samarbejde med de øvrige ansatte i hjemmeplejen. Det kræver, at du formår at se borgerens behov i et samlet perspektiv. Du skal bidrage til at kvalitetssikre og udvikle sygeplejen sammen med dine kolleger og vores sygeplejefaglige ledelse. Sygeplejerskerne i Ringsted Kommune er selvvisiterende.

Hvem er du?
Vi forventer, at du er engageret i sygeplejefaglige opgaver, og bliver motiveret af personlige og faglige udviklingsmuligheder. Du har overblik og kan prioritere dine opgaver. Du får en bred kontaktflade, så gode samarbejdsevner, koordineringsevner og ikke mindst et imødekommende væsen står højt på vores ønskeliste. Vi har også et ønske om, at du sætter din egen personlige og faglige udvikling højt.

Vi søger med andre ord en ny kollega, som trives med åben og ærlig kommunikation, og som kan lide at smitte sine omgivelser med godt humør.  


Hvem er vi?
Vi brænder for at løse opgaverne til alles tilfredshed og ikke mindst for vores borgere. Vi har en stor fleksibilitet og tager hensyn til hinandens vilkår. Stillingen er en dagvagtstilling på 32-37 timer pr. uge eller efter aftale, og der er weekendvagt hver 4. weekend. Vi går meget op i daglig dialog, og vi har generelt rummelighed og vilje til at finde løsninger.


Du kan læse meget mere om os her


Der afholdes ansættelsessamtaler den 24. februar 2020.


Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling,

Vi glæder os til at modtage din ansøgning
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.