Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til sammedagskirurgisk afsnit

Sammedagskirurgisk afsnit søger en ny sygeplejerske kollega.

Vi er en positiv sammentømret personalegruppe med en høj faglig standard. Der er ”højt til loftet” og vi prioriterer humor, dialog og kollegialt sammenhold som en vigtig del af vores hverdag. Vi har et godt samarbejde i sygeplejegruppen, da vi er meget afhængige af hinanden. Der er mange uddelegerede ansvarsområder og vi er gode til sammen at udvikle vores sygeplejefaglige funktioner.

Vi har aktuelt tre endoskopiske undersøgelsesstuer og en tilhørende opvågningsstue som vi selv bemander. Vi assisterer til koloskopier og gastroskopier på en bred patientgruppe, hvoraf en stor del er henvist i pakkeforløb med mistanke om cancer. Desuden anlægges der PEG sonder på indlagte patienter og vi har en stue om ugen, hvor patienterne bliver skoperet i fuld anæstesi.

Endoskopien er en god blanding af instrumentel sygepleje, sedation/overvågning af patienter og ikke mindst vejledning og information til den enkelte patient. Sidstnævnte er noget som prioriteres og der sættes tid af til. Alle sygeplejerskerne i afsnittet har funktion i endoskopien, hvorfor dette speciale vil være det man først oplæres i.

Afsnittet består desuden af to operationsstuer og en opvågning, hvor vi arbejder indenfor det ortopædkirurgiske speciale med elektive operationer som omfatter hånd- og fodkirurgi, knæatroskopier, korsbånd og skuldre. Vi opererer mange patienter i blok og lokal bedøvelse, hvorfor kontakten til patienten under selve indgrebet er en væsentlig del af vores arbejde. Opvågningsfunktionen til de ortopædkirurgiske patienter varetages af personalet fra opvågningsafdelingen.

Som elektivt afsnit har vi et højt patientflow, så du skal kunne trives med mange kortvarige og fokuserede patientkontakter i løbet af en dag. Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt samtidigt med at have et tæt samarbejde med lægegruppen.

Vi er aktuelt 18 sygeplejersker og en serviceassistent ansat i afsnittet. Afsnittet har åbent mandag – fredag i tidsrummet 07.30-16.00

Hvis du har lyst til at være en del af dette - så søger vi en kirurgisk erfaren sygeplejerske. Erfaring fra operations- eller endoskopi-afsnit er en fordel men ikke et krav. Dog skal du have minimum 2 års klinisk erfaring fra kirurgisk sengeafsnit eller tilsvarende. Vi tilbyder et grundigt introduktionsforløb. Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid, men der er mulighed for ansættelse på 32 timer/ugentligt.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 24/9. Hvis du er forhindret i at komme til samtale den dag, må du meget gerne notere det i din ansøgning, samt byde ind med alternative datoer.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.