Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til sengeafsnit for hjerte/kar sygdomme, Nyk. F sygehus

Er du kardiologisk sygeplejerske eller drømmer du om at blive det?

Så søg en stilling her hos os.

Vi har en alsidig og fagligt spændende hverdag, hvor vi sammen med lægerne behandler, passer og plejer patienter med kardiologiske sygdomme. Vi har en uformel omgangstone og humor har en stor plads i hverdagen. Vi arbejder med faglig udvikling og prioriterer uddannelse af personalet højt.


Vi har et stort patientflow, som både indeholder mange korte forløb på et par dage, men også mange komplicerede forløb hvor indlæggelsestiden er længere. Nogle af dine primære opgaver vil være, modtagelse af kardiologiske og intern medicinske patienter, hvor du skal observerer, pleje, stabiliserer, udføre ordineret behandling, samt bidrage med at sikre et sammenhængende patientforløb der skaber værdi for patienten.

Fælles for personalegruppen er et stort fagligt som socialt engagement og en interesse i at udføre kardiologisk sygepleje med patienten i fokus – vi vil gøre det bedst mulige for vores patienter, så de føler sig set, hørt og inddraget.

Vi har 29 senge, der alle er monitorerede og modtager både akutte og elektive patienter.

Vores afsnit er uddannelsessted for sygeplejestuderende, SOSU elever samt paramedicinere.

Vi tilbyder:

Et stærkt fællesskab med tværfagligt samarbejde

Fagligt engagerede kollegaer med en god portion humor

Et selvstændigt arbejde med spændende udfordringer, stor grad af medindflydelse og handlefrihed

Oplæring, god introduktion med fagspecifikke kompetenceprofiler og mentorordning. Årlige skills stations, samt simulationstræning.

Vi prioriterer løbende undervisning, både i form af korte undervisningsseancer i løbet af arbejdsdagen og i form af kursusaktivitet. Du vil blive tilbudt kardiologisk efteruddannelse når du har ca. 2 års erfaring i arbejdet med hjertepatienter.

Weekendvagt hver 2. eller 3. weekend, Medindflydelse på egen vagtplan.

Trives du bedst med primært aften- eller nattevagter vil der være mulighed for at imødekomme dette.

Dine Kvalifikationer og egenskaber:

Du er en ligeså engageret sygeplejerske som os

Du ser muligheder fremfor begrænsninger, og fremfor alt, du brænder for sammen med os, at sætte vores patienter i centrum og være med til at skabe gode forløb for dem under deres ophold hos os.

Du kan håndtere en omskiftelig hverdag med højt patientflow

Du oplever forandringer og nye tiltag som noget positivt.

Besidder bevidsthed om egne kompetencer og kan sige til/fra

Kan bidrage til et positivt tværfagligt samarbejde med dine kollegaer

Er indstillet på at have skiftende vagter.

Du er meget velkommen til at komme forbi og se afsnittet og få en kop kaffe.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Betina Sell mail: bsel@regionsjaelland.dk eller telefon: 56 51 65 55 eller afdelingssygeplejerske Heidi Binderup mail: hcb@regionsjaelland.dk eller telefon 56 51 52 09

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.