Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til socialpsykiatrisk botilbud

CareMatch søger for Johannes Hages Hus, Nivå - 


Vi søger en sygeplejerske, der kan arbejde helhedsorienteret og har viden om psykiske og somatiske lidelser. Vi arbejder miljøterapeutisk som udgangspunkt for relationsarbejdet og muligheden for forbedring af beboerens psykosociale funktionsniveau. Stillingen kan blive med klinisk vejlederfunktion.


Opgaverne er pleje og behandling af komplekse forløb med observation, vurdering, udførelse og evaluering. Herunder medicinadministration og dokumentation, der er et sygeplejefagligt kerneområde.

Stillingen stiller krav til din pædagogiske kompetence med formidling, vejledning og undervisning af beboere, pårørende og samarbejdspartnere. Har du klinisk vejleder modul kan du varetage funktionen som klinisk vejleder for sygeplejestuderende.

Din personlige og faglige profil:

Du skal arbejde selvstændigt og gå problemløsende til værks samtidigt med at du er en nysgerrig teamspiller, der bidrager til både det faglige og sociale fællesskab.

Vores teoretiske grundlag er bl.a. empowerment, ADL-træning, miljøterapeutiske og recovery orienterede principper.

  • Er uddannet sygeplejerske
  • Gerne faglig erfaring fra det psykiatriske og somatiske område
  • Sætter det daglige og tværfaglige samarbejde i højsædet
  • Erfaring med og evne til at dokumentere

Om Johannes Hages Hus

Vi er et socialpsykiatrisk botilbud for psykisk syge borgere, som er over 40 år. Målgruppen er borgere med almene psykiske lidelser og med betydelige og varige psykiske, sociale og eventuelle fysiske funktionsnedsættelser.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi deles om ansvaret. Ledelse og medarbejdere er fælles om at udvikle et godt og sundt arbejdsmiljø. På den måde er vi sammen om et professionelt, socialpsykiatrisk botilbud for både beboere og medarbejdere.

Timeantal

Stillingen er på mellem 32 -37 timer efter aftale. Vi har en aktiv personaleforening og der er en række personalegoder tilknyttet stillingen, såsom sundhedsforsikring, frokostordning, motionsrum, julegaver m.m. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om NY Løn.

Yderligere information

Kontakt Mads Henriksen på 42484042 eller mlh@carematch.dk og få en samtale om mulighederne eller send dit CV og din motivation. Send din ansøgning med hurtigst muligt, da vi kigger på dem løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.