Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til Solgaven Valby

Vil du være en del af et sygeplejersketeam og være med til at opbygge et fagligt unikt og nyt plejecenter for ældre borgere med synshandicap? Så søg stillingen som sygeplejerske hos os.

Solgaven Valby åbnede i maj 2019 som et moderne plejecenter med tilknyttet aktivitetstilbud. Vi har brug for en sygeplejerske, der i tæt samarbejde med afdelingslederne arbejder for at indfri vores faglige ambitioner.

Vores vision
Vi stræber efter at blive et førende og unikt plejecenter i Europa for borgere med synshandicap. Det betyder, at vi vil skabe de bedste vilkår for følelsen af hjemlighed ved at understøtte vores beboere og brugeres selvstændighed og selvhjulpenhed med fokus på tilgængelighed og rehabilitering.

Vi vil tilbyde beboerne en hverdag med kvalificerede og balancerede sanselige oplevelser i rammer, som understøtter fællesskaber og sociale relationer.

Vores mission 
Beboerne på Solgaven Valby skal have mulighed for sunde selvstændige og værdige liv.

Vi gør en forskel med viden, behandling og omsorg samt ved at understøtte mulighederne for at bevare eller etablere sociale relationer.

Vi arbejder efter følgende værdier

 • Glæde
 • Ansvarlighed
 • Imødekommenhed

Hvis du har lyst til og mod på at efterleve og stræbe efter ovenstående vision, mission og værdier, så er du måske vores nye sygeplejerske?

Dine opgaver og fokusområder
Det bliver en af dine vigtige opgaver at bidrage til, at der skabes en fælles faglighed i huset sammen med sygeplejerskerne på de andre afdelinger, så Solgaven Valby fungerer som en helhed, hvor beboerne og medarbejdere oplever sammenhæng, tryghed og faglig kvalitet i hverdagen.

Du har en central rolle i at sikre og styrke den faglige kvalitet i opgaveløsningen bl.a. gennem koordinering af den sygeplejefaglige indsats med kollegerne i egen afdeling og de andre sygeplejersker i huset og ved understøttelse af den sundhedsfaglige dokumentation i omsorgssystemet Cura og af det løbende, systematiske arbejde med kvalitetsforbedringer forankret i Forbedringsindsatsen (IHI forbedringsmetoden).

Du ser det som en af dine vigtigste opgaver at kompetenceudvikle alle dine kollegaer til at varetage deres opgaver på et højt sygepleje- og plejefagligt niveau. Du skal derfor have lyst til og interesse for supervision, pædagogik og vejledning.

Du vil være tilknyttet afdeling B med 34 beboere og 20 fagligt dygtige medarbejdere på tværs af vagtlag. Dine sygeplejefaglige arbejdsopgaver vil være af både mindre og meget kompleks art.  

Du vil indgå i en sygeplejerskegruppe på fire, hvor du vil være den ene. I samarbejder om opgaver og hjælper i hinandens afdelinger ved ferie og fravær, så du vil have arbejdsopgaver i hele huset.

I sygeplejegruppen har I et netværk for sygeplejefaglig sparring og vidensdeling, sammen varetager og koordinerer I udviklings- og implementeringsopgaver på hele plejecenteret ud fra jeres forskellige ansvarsområder. 

Vi tilbyder

 • Introduktion til specialet og oplæring med udgangspunkt i dine kompetencer
 • Grunduddannelse i specialet inden for de første 2 år
 • Videreuddannelse indenfor specialiserede områder, afhængig af din interesse og plejecenterets behov
 • En anerkendende arbejdsplads med fokus på høj faglighed og kompetenceudvikling
 • Engagerede og fagligt nysgerrige kollegaer som sparringspartnere
 • At blive en del af et sygeplejerskefællesskab med fokus på udvikling og faglighed
 • Mange personaletilbud i Københavns kommune

Om dig

 • Du er uddannet sygeplejerske og har gerne erfaring med blinde og svagtseende
 • Du er fagligt ambitiøs, vedholdende og kan følge opgaver til dørs
 • Du er rolig, afbalanceret og god til at bevare overblikket. Du kan strukturere og sætte rammer både i udviklingsprocesser og i hverdagen, så effektfuld implementering af sygeplejefaglige tiltag kan gå hånd i hånd med stabil drift og arbejdsglæde
 • Du kan se værdien af samarbejde på tværs af afdelinger og fagligheder og fastholder fokus på den fælles opgaveløsning
 • Du er god til at lytte og lægger vægt på videndeling, inddragelse, gensidig respekt og nysgerrighed i din omgang med beboere og kolleger
 • Du kan arbejde selvstændigt og tage initiativ og ansvar, men også samarbejde tæt med kollegaer
 • Du har gode kompetencer indenfor IT, som er nødvendigt for et højt dokumentationsniveau
 • Du finder glæde i at varetage sygeplejeopgaverne med beboerne i centrum
 • Du ser undervisning i sygeplejefaglige emner, sparring og supervision af dine kollegaer som vigtigt, udfordrende og spændende

Ansættelsesforhold
Du vil referere til afdelingsleder Birgith Larsen. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Vi ønsker stillingen besat pr. 1 marts 2020 eller efter aftale. Stillingen er på 32-37 timer pr. uge i dagvagt, en ugentlig senvagt til kl. 17.00 og weekendvagt hver 3.-4. uge.

Yderligere oplysninger
Hvis du ønsker at vide mere om stillingen eller vil rekvirere jobbeskrivelse, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Birgith Larsen på 2134 7576.

Du kan læse mere om Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning på kommunens hjemmeside: http://www.kk.dk/artikel/sundheds-og-omsorgsforvaltningen

Ser du dig selv som en del af vores arbejdsfællesskab, så send os en motiveret ansøgning samt cv.

I forbindelse med ansættelsesproceduren vil der blive indhentet referencer fra tidligere ledere.

Solgaven Valby er en røgfri arbejdsplads.

Søg via nedenstående link senest søndag den 17. januar 2021
Vi afholder samtaler den 19. januar.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om os på vores-hverdag.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.