Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til Solgaven Valby

Vil du være en del af et sygeplejersketeam og med til opbygningen af et fagligt unikt og nyt plejecenter for ældre borgere med synshandicap? Så søg stillingen som sygeplejerske hos os.

Solgaven Valby åbnede i maj 2019 som et moderne plejecenter med tilknyttet aktivitetstilbud. Vi har brug for en sygeplejerske, der i tæt samarbejde med afdelingslederne arbejder for at indfri vores faglige ambitioner. Målet for Solgaven Valby er at understøtte blinde og svagsynedes selvstændighed og selvhjulpenhed, skabe de bedste vilkår for følelsen af hjemlighed og skabe gode rammer om fællesskaber og sociale relationer.

Dine opgaver og fokusområder
Det bliver en af dine vigtige opgaver at bidrage til, at der skabes en fælles faglighed i huset sammen med sygeplejerskerne på de andre afdelinger, så Solgaven Valby fungerer som en helhed, hvor beboerne og medarbejdere oplever sammenhæng, tryghed og faglig kvalitet i hverdagen.

Du har en central rolle i at sikre og styrke den faglige kvalitet i opgaveløsningen, bl.a. gennem koordinering af den sygeplejefaglige indsats med kollegerne i egen afdeling og de andre sygeplejersker i huset, og ved understøttelse af den sundhedsfaglige dokumentation i omsorgssystemet Cura og af det løbende, systematiske arbejde med kvalitetsforbedringer forankret i Forbedringsindsatsen (IHI forbedringsmetoden).

Du ser det som en af dine vigtigste opgaver at kompetenceudvikle alle dine kollegaer til at varetage deres opgaver på et højt sygepleje- og plejefagligt niveau. Du skal derfor have lyst til og interesse for supervision, pædagogik og vejledning.

Du vil være tilknyttet afdeling B med 34 beboere og 20 fagligt dygtige medarbejdere på tværs af vagtlag. Dine arbejdsopgaver vil være både mindre og meget kompleks sygeplejefagligt.  

Du vil indgå i en sygeplejerskegruppe på fire, hvor du vil være den ene. I samarbejder om opgaver og hjælper i hinandens afdelinger ved ferie og fravær, så du vil have arbejdsopgaver i hele huset.

I sygeplejegruppen har I et netværk for sygeplejefaglig sparring og vidensdeling, sammen varetager og koordinerer I udviklings- og implementeringsopgaver på hele plejecenteret, ud fra jeres forskellige ansvarsområder. 

Vi tilbyder

 • Introduktion til specialet og oplæring med udgangspunkt i dine kompetencer.
 • Grunduddannelse i specialet inden for de første 2 år.
 • Videreuddannelse indenfor specialiserede områder, afhængigt af din interesse og plejecenterets behov.
 • En anerkendende arbejdsplads med fokus på høj faglighed og kompetenceudvikling.
 • Engagerede og fagligt nysgerrige kollegaer som sparringspartnere.
 • At blive en del af et sygeplejerskefællesskab med fokus på udvikling og faglighed.
 • Mange personaletilbud i Københavns Kommune.

Om dig

 • Du er uddannet sygeplejerske og har gerne erfaring med blinde og svagtseende.
 • Du er fagligt ambitiøs, vedholdende og kan følge opgaver til dørs.
 • Du er rolig, afbalanceret og god til at bevare overblikket. Du kan strukturere og sætte rammer både i udviklingsprocesser og i hverdagen, så effektfuld implementering af sygeplejefaglige tiltag kan gå hånd i hånd med stabil drift og arbejdsglæde.
 • Du kan se værdien af samarbejde på tværs af afdelinger og fagligheder og fastholder fokus på den fælles opgaveløsning.
 • Du er god til at lytte og lægger vægt på videndeling, inddragelse, gensidig respekt og nysgerrighed i din omgang med beboere og kolleger.
 • Du kan arbejde selvstændigt og tage initiativ og ansvar, men også samarbejde tæt med kollegaer.
 • Du har gode kompetencer indenfor IT, hvilket er nødvendigt for et højt dokumentationsniveau.
 • Du finder glæde i at varetage sygeplejeopgaverne med beboerne i centrum.
 • Undervisning i sygeplejefaglige emner, sparring og supervision af dine kollegaer ser du som vigtigt, udfordrende og spændende.

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Vi ønsker stillingen besat pr. 1. juni 2021 eller efter aftale. Stillingen er på 32-37 timer pr. uge i dagvagt, en ugentlig senvagt til kl. 16.00 og med weekendvagt hver 4 uge.

Yderligere oplysninger
Hvis du ønsker at vide mere om stillingen eller vil rekvirere en jobbeskrivelse, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder afd. B – Birgith Larsen på mail pv06@kk.dk / på mobil 2134 7576, afdelingsleder afd. A – Pia Günther på mail kr73@kk.dk / mobil 2762 9269 eller afdelingsleder afd. C – Anne Brock Laursen på mail LH6T@kk.dk / på mobil 2762 9263.

Du kan læse mere om Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning på kommunens hjemmeside: http://www.kk.dk/artikel/sundheds-og-omsorgsforvaltningen

Ser du dig selv som en del af vores arbejdsfællesskab, så send os en motiveret ansøgning samt cv.

I forbindelse med ansættelsesproceduren vil der blive indhentet referencer fra tidligere leder.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 14. april 2021
Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 16.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det.
Se mere om os på vores-hverdag.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.