Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til sommervikariat

Vi søger en sygeplejerske til et sommervikariat på 3 måneder fra d. 1. juni 2018 eller snarest derefter. Stillingen er på 37 timer/uge.
 
Lungemedicinsk Afdeling er en specialafdeling indenfor lungemedicin, udredning til lungetransplantation, allergologi, udredning af lungecancer, og afdelingen modtager patienter fra Region Midtjylland og fra andre regioner.
 
I Ambulatoriet har vi tværfaglig teamstruktur. Du vil komme til at arbejde sammen med læger, sekretærer, og serviceassistenter. Dit arbejde vil således være præget af tværfaglig tilgang. Der er knyttet 11 sygeplejersker, 4 sekretærer og 3 serviceassistenter til afsnittet.
 
Arbejdsområdet vil bestå i

  • klargøring af patienter til undersøgelser og observation efter undersøgelser
Vi ønsker en sygeplejerske, der
  • har kendskab til EPJ
  • har gode kommunikations- og formidlingsevner
  • kan bevare overblikket i en hverdag, der ofte er præget af høj aktivitet
 
Du vil komme til at arbejde sammen med højt kvalificerede sygeplejersker, og der vil være planlagt oplæring.
 
Ferieplanlægningen for sommeren 2018 er lagt, og der vil ikke være mulighed for afholdelse af ferie i perioden. 
 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende autorisation samt en tilfredsstillende børneattest.
 
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Lotte Bloch Christensen på 2159 2027.

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 16-17.   
 

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her