Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til spændende kombinationsstilling på Afsnit for lungesygdomme, Næstved Sygehus

Har du lyst til at være en del af et stort og velfungerende Lungemedicinsk Afsnit? Kunne du tænke dig at arbejde med lungemedicinske patienter både i indlæggelsesforløb og ambulante forløb? Så se her!

Vi søger 1 sygeplejerske fra 1. april 2020

Om stillingen

Stillingen er på 37 timer pr. uge og deles mellem vores sengeafsnit og ambulatorie. Du vil indgå i weekendvagt på sengeafsnittet hver 4. weekend.

Vi tilbyder dig:

  • Mentorordning, som sikrer dig et individuelt introduktions- og oplæringsprogram

  • Planlagte evalueringssamtaler

  • Sygeplejefaglig vejledning og gode sparringspartnere

Dine kvalifikationer

Vi søger en sygeplejerske, som vil bidrage med engagement, begejstring, ansvar og interesse for sygepleje af høj faglig kvalitet og som vil bidrage til kontinuerlig udvikling i vores afsnit.

Vi søger en sygeplejerske, som har de faglige og personlige kompetencer til at være en del af behandlingen af og plejen til lungemedicinske patienter, og som kan indgå i et konstruktivt og udviklende samarbejde med afsnittets øvrige medarbejdere.

Om afsnittet

Lungemedicinsk afsnit i Næstved er et spændende afsnit med mange faglige udfordringer.

Lungemedicinsk afsnit består af

  • et sengeafsnit med 24 sengepladser
  • et lungemedicinsk ambulatorie
  • en stor ambulant lungecancerudredning
  • en meget aktiv forskningsenhed

På sengeafsnittet modtager vi patienter med KOL, patienter til NIV-behandling, patienter til hjemme-NIV behandling og efterfølgende telemedicinsk opfølgning, lungecancerpatienter, infektionsmedicinske- og intern medicinske patienter.

I lungeambulatoriet følger vi patienter med KOL, astma, allergi, tuberkulose og interstitielle lungesygdomme og vi tilbyder specialiseret lungerehabilitering.

Vi er et engageret og dynamisk team, som vægter det gode samarbejde og det gode læringsmiljø meget højt. Personlig og faglig udvikling er i højsædet og kompetencer udvikles i samspil med hinanden. Vi sætter pris på rummelighed og på at benytte os af hinandens forskelligheder.

Hvorfor skal du vælge vores afsnit?

”Du skal vælge vores afsnit, fordi her er rigtig godt at være både for patienterne og for os personale. Du møder kun gode og hjælpsomme kollegaer og en ledelse, som man altid kan komme til, så man er meget tryg her. Jeg har tænkt: Hvordan kan man samle så mange søde mennesker på et sted?” Mette T (nyansat sygeplejerske)

Afsnittet er uddannelsessted for sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistentelever.

Om Medicin 1

Afsnit for lungesygdomme i Næstved er en del af Medicin 1, som består af endnu et afsnit for lungesygdomme, et afsnit for medicinske mave-tarmsygdomme og et reumatologisk ambulatorie. Disse afsnit er beliggende i Slagelse.

Hvis du har lyst, kan du læse mere her: Medicinsk Afdeling 1, Næstved Sygehus og Region Sjælland.

Information og ansøgning

Du er mere end velkommen til at komme forbi, vi byder gerne på en rundvisning og en kop kaffe. For en nærmere aftale eller hvis du har spørgsmål kontakt afdelingssygeplejerske Dorthe Stougaard eller souschef for ambulatoriet for lungesygdomme Josefine Kiær Christensen på telefon eller mail.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Vigtige datoer

Ansøgningsfrist: 20. februar 2020

Ansættelsessamtaler forventes afholdt: 25. februar 2020

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.