Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til spændende stilling på en af landets store Børne- og UngeafdelingerBørne og Ungeafdelingen på Herlev Hospital søger sygeplejersker med engagement og høj faglighed til akut sengeafsnit - Sengeafsnit 2.

To af vores dygtige og engagerede sygeplejersker skal på barsel. Kunne du tænke dig at blive en del af vores dynamiske og engagerede sygeplejegruppe i det akutte sengeafsnit, så læs videre her.

Vi er et stort akut sengeafsnit med 32 pladser, som modtager børn og unge i alderen 0-18 år, fortrinsvis til akut indlæggelse med både medicinske og kirurgiske sygdomme. Herudover har vi en mindre elektiv funktion i afsnittet.Plejen og behandlingen varetages af en meget engageret sygeplejegruppe med stort fokus på patient- og familieinvolvering, samt høj kvalitet i patientforløbene og behandlingen. Vi arbejder ud fra principperne i Fundamentals of Care (FoC).Det brede spekter af komplekse sygdomme og akutte tilstande medfører mange spændende sygepleje- og kommunikative opgaver.

Patientforløbene foregår i et bredt mono- og tværfagligt samarbejde med de andre børne- og ungeafsnit, specialeafdelinger på hospitalet og med primær sektor.Vi lægger stor vægt på kompetenceudvikling i vores afdeling, ligesom vi har et veludviklet kompetence- og introduktionsprogram. Vi ønsker at sikre en god start for vores nye kolleger og gerne tilbyde videreuddannelse i specialet.

Et godt arbejdsmiljø, en god social tilgang til samarbejde og samvær vægtes højt i vores arbejde, og er en vigtig faktor i forhold til vores strategi og udvikling i afsnittet.Har du fortsat lyst til at arbejde i en spændende og dynamisk hverdag som vores, så læs lidt mere om, hvilke muligheder vi kan give dig, og hvad du kan bringe med ind i vores akutte Børne- og ungeafsnit.


Du får mulighed for:

 • En spændende og udfordrende hverdag med en høj grad af ansvar og medindflydelse.
 • At arbejde i et bredt speciale med mange muligheder indenfor det pædiatriske speciale.
 • At udøve din faglighed i et afsnit, der arbejder ud fra en familiecentreret og sundhedspædagogisk tilgang til børn, unge og forældre.
 • At være med til at skabe gode og sikre patientforløb, og sætte fokus på kontinuerlig kvalitetsudvikling.
 • En grundig og veltilrettelagt introduktion og oplæring samt et fortsat kompetenceudviklingsprogram for både nye og erfarne.
 • At blive en aktiv del af en dedikeret og dynamisk sygeplejegruppe og et stærkt tværfagligt samarbejde.


Hvad kan du bringe med til vores akutafsnit:

 • Først og fremmest en engageret, motiveret og åben tilgang til arbejdet med syge børn, unge og deres forældre.
 • Gerne pædiatrisk erfaring, eller anden klinisk erfaring.
 • Du har en evidenbaseret tilgang til sygepleje, faglighed og kvalitet, og forstår at etablere en god relation med børn, unge og forældre.
 • Forståelse for barnets, den unges og familiens forventninger og behov for medindflydelse , og være med til at sikre et godt forløb.
 • At være en aktiv og initiativrig medspiller i både den faglige udvikling og i vores gode arbejdsmiljø.
 • Energi og motivation til en alsidig, inspirerende og omskiftelig hverdag, sammen med dygtige kolleger.

Vores afsnit flytter til det nybyggede børnehus i sommeren 2021.

Du kan finde en yderligere beskrivelse af afsnittet samt hele Børne- og Ungeafdelingen på Herlev Hospitals hjemmeside.Ansættelsesmuligheder.

Vi har 2 barselsvikariater til besættelse per 1. november 2020, eller tidligere efter aftale. Vikariatet er af 10 måneders varighed med mulighed for fastansættelse. Arbejdstiden er 37 eller 32 timer om ugen i skiftende vagter med weekendvagt hver 3. uge i 8 timers vagt.

Ansættelse i Børne- og ungeafdelingen er betinget af en godkendt Børneattest, og der indhentes referencer på potentielle kandidater til stillingen efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til

Afdelingssygeplejerske Annemarie Tang på telefon 38 68 99 95, eller til koordinerende Sygeplejerske Louise Dohn på 38684479.

Du er også velkommen til at komme og besøge vores afsnit efter forudgående aftale.Ansøgningsfrist

Send ansøgning og CV via nedenstående link senest:

Mandag den 19.10.2020 kl. 9.00

Samtalerne afholdes løbende samt efter aftale.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.