Sygeplejerske til specialfunktion med Gastroentrologisk erfaring, til implementering af Fast track og patientskole til kirurgisk cancer patienter.

Vi er i gang med en rivende udvikling af vores afdeling, har du lyst til at være med til præge udviklingen af vores afdeling og dermed også udvikle dig, så søger vi erfarne sygeplejersker til vores sengeafsnit D112, Gastroenheden der kan være ansvarlig for implementeringen af fast track og patientskole. 
 
Afdelingen har 14 kirurgisk senge hvor vi fra marts 2018 skal indføre Fast track forløb for vores elektive colorectale cancerpatienter, samt indgå i et projekt hvor vi skal indfører patientskole til sammen patientgruppe præoperativt, til dette spændende projekt søger vi 2 sygeplejersker. 
 
Derudover har afdelingen har 23 medicinsk senge indenfor gastroenterologiske speciale, det giver dig en unik mulighed for også at få viden indenfor denne del af specialet. 
 
Vi har fokus på det gode patientforløb hvor alle skal føle sig godt behandlet og med sygeplejersken som tovholder for dette. Vores fokus er sygeplejens kerneområder den kirurgiske patient, ernæring, væsketerapi, mobilisering, smertebehandling, stomipleje og meget mere.  
Vi lægger vægt på høj faglighed, udvikling og et godt kollegialt samarbejde. 
 
Vi tilbyder:  

 • Kirurgisk gastroenterologisk speciale, hvor du bliver ansvarlig for projektet med at indfører fast track, udarbejdelse af informationsmateriale og patientskole i tæt samarbejde med afsnittes ledende overlæge og kliniske udviklingssygeplejerske. 
 • Kendskab til medicinsk gastroenterologisk speciale  
 • En spændende patientgruppe der spænder over hele det gastroenterologisk speciale og med høj grad af kompleksitet og mangfoldighed, samt patienter fra alle samfundslag og i alle aldre. 
 • Et grundigt introduktionsforløb til hele afdelingen, med løbende evalueringssamtaler – Der skræddersys sammen med dig i forhold til din erfaring og kompetencer  
 • Tværfagligt samarbejde om patienterne så der opnås den bedste pleje og behandling og derved skabes tryghed i hele sygdomsforløb fra ny diagnosticeret til kroniske patient. Fra ny opereret til helbredt eller kræftpatient.  
 • Gode Kollegaer og god stemning i afdelingen. 
 • Ledelsen arbejder for at sygeplejen udvikles i fællesskab med sygeplejerskerne og vi er klar til at tage imod ideer og forslag, fordi vi mener at vi udvikler vores faglighed og afdeling bedst i fællesskab.   
Om dig:  
 • Er uddannet sygeplejerske, med erfaring indenfor gastroenterologiske speciale 
 • Har lyst til at bruge dine kompetencer indenfor Gastroenterologi og udvikle og bruge din faglighed, til at være ansvarlig for implementeringen af fast track, udarbejdelse af informationsmateriale, patientskole og undervisning af patienter og pårørende, samt plejepersonale 
 • Har gode samarbejdsevner og kan prioritere i hverdagen  
 • Vil være en del af et solidt fællesskab som arbejder både mono- og tværfagligt  
 • Vil arbejde for at vores patienter får et standardiseret pleje- og et behandlingsforløb af høj kvalitet  
 • Har lyst til at præge den forsatte udvikling i afdelingen og her bruge din erfaring 
Om specialerne: 
 
Kirurgisk afsnit modtager patienter med sygdomme i colon og rectum - primært colon-rectalcancer. De fleste kirurgiske patienter er indlagt til elektiv til laparoskopisk kirurgi. Patientkategorien er både planlagt kræftkirurgi, kronisk kirurgisk behandling med og uden stomianlæggelse, samt den medicinsk eller kirurgisk patient der udvikler akutte tilstande der kræver kirurgiskbehandling. Vi har tæt samarbejde med stomisygeplejerskerne. 
 
Medicinsk afsnit modtager patienter med gastroenterologiske og hepatologiske sygdomme. De største patientgrupper er patienter med Inflammatory Bowel Diasease (IBD), som dækker over Morbus Crohn eller Colitis Ulcerosa, og leverpatienter som ofte har diagnoser som levercirrose hvor patienten kan være i f.eks. levercoma eller autoimmun hepatitis. Patientkategorien er både den kroniske og akutte patient. Vi samarbejder med socialsygeplejerske om de udsatte patienter.  
 
Er du interesseret i at høre mere om stillingen eller aftale besøg i afdelingen: 
Er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerskerne: 
 
Merete Bock-Pedersen på telefon 38 68 17 13, e-mail: merete.bock-pedersen@regionh.dk  
 
Edith Nielsen på telefon 38 68 12 99, e-mail: sidse.edith.nielsen@regionh.dk  
 
Stillingerne er på 37 timer eller 32 timer i skiftende vagter hver 3. weekend, primært dagvagt og aftenvagt, det aftaler vi når du ansættes hos os 
 
Ansøgningsfrist: upload ansøgning og cv via linket snarest, senest 25.2.2018.  
Ansættelsessamtaler afholdes løbende i ansøgningsperioden, samt i uge 9. 
 
 
Med venlig hilsen 
 
Afdelingssygeplejerskerne 
Edith Nielsen og Merete Bock-Pedersen 
Gastroenheden D112  
Herlev og Gentofte Hospital 
Herlev Ringvej 75 
2730 Herlev 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Sygeplejerske søges

FORENEDE RENGØRING A/S

Sygeplejersker søges Sygeplejersker søges til vores kunde. Vi er bl.a Leverandør til følgende kommuner: Ishøj, Vallensbæk,Brøndby,Albertslund,Høje-Taastrup,Rødovre,Glostrup,Hvidovre,Dragør og Tårnby, Greve, Solrød og Køge. Har du sjæl og personlighe...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Sygeplejersker søges til spec. team hos kunde lidt udenfor København

FORENEDE RENGØRING A/S

Sygeplejersker søges som vikar Sygeplejersker søges som vikar til vores kunde i et special team lidt udenfor København ( primært nattevagter, men andre type vagter kan forkomme, hvis ønskes ) Hos denne kunde vil der finde oplæring sted over et par d...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Sygeplejerske søges til akut medicinsk sengeafsnit for ældresygdomme C-423 på Gentofte hospital

Medicinsk Afdeling

Vi søger en engageret sygeplejerske, som brænder for både den grundlæggende og komplekse sygepleje. Som nyuddannet sygeplejerske har man her mulighed for at udvikle mange kompetencer inden for de medicinske specialer, under trykke rammer, samt erhve...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Sygeplejerske til Gynækologisk sengeafsnit

Gynækologisk Obstetrisk Afdeling

Herlev
Gynækologisk sengeafsnit har en ledig stilling til fastansættelse pr. 1. april 2018 eller efter aftale. Som personale arbejder vi for, at vores patienter modtager pleje og behandling på et højt fagligt niveau, at deres forløb er sammenhængende og ve...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:21. marts 2018

Medicinsk sengeafsnit MS1, Gentofte, søger afdelingssygeplejerske

Medicinsk Afdeling

Herlev
MS1 fremstår i dag som et sygeplejefagligt stærkt drevet sengeafsnit, hvor patient centreret pleje, et stort medarbejderengagement og lysten til at styrke kvaliteten af patienternes forløb gennem evidensbasering af sygeplejen er styrende elementer, ...