Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til sygepleje og hjemmepleje efter Buurtzorg-modellen

Vil du gerne have indflydelse på egne arbejdsopgaver og være med til at skabe borgerforløb båret af faglighed og kontinuitet? Vores team er nu på 12 medarbejdere og bliver ved at få flere opgaver. Vi etablerer derfor inden længe vores team nummer to og har brug for nye kollegaer.

Hos Lokalpleje Bording-Engesvang organiserer vi arbejdet helhedsorienteret på tværs af sygepleje og hjemmepleje. På den måde får vi længere samlet tid ude hos borgerne, mindre køretid, og vi sender færrest muligt ind og ud ad døren.

Teams arbejder tværfagligt og selvorganiserende og lægger selv deres vagtplan. Cirka halvdelen af et team er sygeplejersker, den anden halvdel er assistenter, og vi sørger selv internt for oplæring. Teamet har en tilknyttet rengørings- og omsorgsperson. Alle teammedlemmer tager ansvar for definerede opgaver ud fra aftalte roller. Vores måde at arbejde på er baseret på tillid. Der er plads til kreativitet og brug for fleksibilitet og gode samarbejdsevner. Vi har iværksætterånd, og du vil selv være med til at skabe dit eget nye job.

Du bliver fast kontaktperson for et antal borgere. Vi giver høj prioritet til at samarbejde med pårørende og frivillige. Som sygeplejerske kommer du til at udføre både sygepleje og hjemmepleje. Du vil som regel kunne køre direkte hjemmefra til første borger, du skal besøge.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra hjemmesygeplejen og kender og har erfaring med brug af Cura Omsorg.

Lokalpleje Danmark er en almennyttig selvejende organisation. Vi arbejder i partnerskab med den hollandske nonprofit-organisation Buurtzorg. Vi hjælper mennesker til at leve deres liv så godt som muligt ud fra de ressourcer, de har. Vi har indgået leverandøraftale med Ikast-Brande Kommune i et nyt pilotprojekt for integrereret hjemmesygepleje og hjemmepleje i Engesvang og Bording.

Vi tilbyder løn efter kompetence med samme grundløn, personlige tillæg og lønregulering som gælder for kommunalt ansatte sygeplejersker. Eventuelle personlige tillæg vil som udgangspunkt kunne videreføres hos Lokalpleje Danmark. Baseret på Buurtzorg-modellen har vi lokalaftale vedrørende selvorganisering og arbejdstid, der honoreres med fast tillæg. Virksomhedens kontrakt med Ikast-Brande Kommune indebærer, at de samlede løn- og ansættelsesvillkår skal være på niveau med eller bedre end en kommunal ansættelse. Arbejdstid 20-37t/uge, eventuelt med merarbejde efter aftale.

Der er skiftende arbejdstider dag og aften. Der kan blive tale om enkelte planlagte natopgaver. Du skal have egen bil, og vi giver km-godtgørelse efter statens høje takst.

Du kan læse mere om Lokalpleje og Buurtzorg-modellen på www.lokalpleje.dk.

Krav for at kunne søge stillingen:

  • Uddannelse og erfaring som sygeplejerske, gerne i hjemmesygeplejen.
  • Kørekort og rådighed over egen bil.
  • Fuld beherskelse af dansk i tale og på skrift.

Vi indgår aftale om ansættelse, når vi finder den rette - også selv om det måtte være før ansøgningsfristens udløb - så kontakt os snarest, hvis du er interesseret.

Yderligere oplysninger:

Bjørn Kassøe Andersen
Lokalpleje Bording-Engesvang
Mail: kassoe@lokalpleje.dk
Mobil: 42440330
Web: www.lokalpleje.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.