Sygeplejerske til sygeplejefaglig ledelse i Gæstehuset

Plejecenter Skovhuset søger sygeplejerske til den sygeplejefaglige ledelse til Gæstehuset.

Vi søger en sygeplejerske 32 -35 timer ugentligt til Gæstehuset. Gæstehuset rummer fleksibelt 8-12 midlertidige pladser.

Hvem er teamet og huset?
Skovhuset er et moderne plejecenter med 104 boliger, heraf 8 midlertidige boliger, et dagcenter og ca. 150 ansatte. Et team består af kollegaer med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, og vi arbejder som det medledende team. Skovhuset har mange forskellige fagligheder tilstede. Ud over plejeteams, har vi et udviklingsteam, der består af en fysioterapeut, en udviklingssygeplejerske, en klinisk sygeplejespecialist, en diætist, en kostvejleder, en musikterapeut, pædagoger, psykomotoriske terapeuter og en farmaceut. Der er altså mulighed for høj tværfaglig sparring.

Grundtanken med Skovhuset er, at skabe rammer for en hverdag, der kendetegnes ved trivsel og kvalitet for alle i huset: beboere og deres familier, medarbejdere, frivillige og gæster, og på den måde fortsat være med til at danne ramme om det liv, man tidligere har levet.

Skovhuset har integreret mange teknologiske løsninger med det formål, at bidrage kvalificeret til den individuelle pleje, og understøtte borgerens hverdag. Du kan læse mere om Skovhuset på Hillerød Kommunes hjemmeside via http://www.hillerod.dk

Gæstehuset er et plejeteam, der tager imod borgere der har brug for et midlertidigt ophold. Dette kan f.eks. være en borger der har behov for en aflastningsplads, eller et ophold efter et hospitalsforløb. Vi har også borgere boende, der venter på en plejehjemsplads, eller er i et terminalt forløb. Borgerne i Gæstehuset har forløb på få dage til flere uger.

Stikord for nogle af de faglige tiltag, som der er i Skovhuset og kommunen er: Forebygge indlæggelser, nedbringe ventepladser, ”I sikre Hænder”, evidensbaseret praksis med VAR, kvalitet i dokumentationen.

Hvem er du?
Du er en dygtig sygeplejerske med erfaring indenfor ældreområdet. Du kan tage den faglige ledelse, og du trives med at arbejde i dét flow, som de midlertidige ophold kalder på.

Du har det overordnede sygeplejefaglige overblik for 8-12 borgere; herunder pleje, aktivitet, dokumentation, medicin og samarbejdet med familierne.

Du kan inspirere medarbejderne i teamet, og støtter dem i deres faglige udvikling. Da gæstehuset kontinuerligt har nye borgere boende, kalder det bl.a. på, at du er klar til, at tilpasse teamets faglige kompetencer til de eksisterende behov.

Du tager initiativ til at kvalificere arbejdsgange, og kvalificere den gode modtagelse, kvalitet i opholdet, den gode udskrivning, og du understøtter et godt samarbejde med kommunens rehabiliteringsafdeling og visitation.

Du kan gennem din faglighed og dine sygeplejefaglige værdier være den inspirerende rollemodel i teamet, den der tager sygeplejefaglig ledelse. Heri ligger ansvaret for, sammen med dine kollegaer, at kunne facilitere den daglige triage.

Du understøtter værdierne i Skovhuset og Hillerød Kommune. Dermed bidrager du til, at Skovhuset er et meningsfuldt hjem for beboerne og deres familier.
Du vil blive oplært i at kunne bidrage til at integrere teknologier, som en del af den sygeplejefaglige løsning. Som menneske arbejder du anerkendende, og lader dig inspirere af narrativ praksis og læring i flow. Derved bidrager du udviklende til, at Skovhuset er et attraktivt uddannelsessted og arbejdsplads.

Hvad kan vi tilbyde?
Du tilbydes et fagligt inspirerende arbejde, hvor du får mulighed for at fordybe dig i teamet. Der er en stor gruppe sygeplejersker ansat i Skovhuset, som danner fagligt netværk, sammen med den kliniske sygeplejespecialist og med udviklingssygeplejersken. Når du er i weekendarbejde, kan det være med en ansvarshavende funktion i hele huset.

Vi bestræber os hele tiden på, at blive endnu bedre til at skabe de bedste rammer for vores borgere i hverdagen. I Skovhuset anvender vi Marte Meo, musikterapi og faglig supervision til plejeforløb og kompetenceudvikling.

Skovhuset arbejder struktureret med kompetenceudvikling til alle medarbejdere, og med tilbud om undervisning i nænsom nødværge, forflytning, demens m.m.

For yderligere oplysninger
henviser vi til vores hjemmeside.

Det praktiske
Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansøgningsfristen
er mandag den 23. april 2018. Vi modtager udelukkende elektroniske ansøgninger via Hillerød Kommunes hjemmeside http://www.hillerod.dk.

Samtaler afholdes torsdag den 26. april 2018 i tidsrummet 09.00 - 14.00, eller løbende.

Yderligere oplysninger om stillingen
i Gæstehuset kan fås hos områdeleder for team A, B og Gæstehuset, Mette Lykke Helverskov på telefon 72 32 66 40, eller hos områdeleder Kirsten Blæsgaard Svendsen telefon 72 32 66 20.

Der kan rekvireres stillingsbeskrivelse hos administrativ medarbejder Mette Sperling på telefon 72 32 66 02.

Skriv en motiveret ansøgning om, hvordan du kan berige Skovhuset fagligt og menneskeligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejerske til Lions Park plejecenter

Hillerød Kommune

Hillerød
Lions Park plejecenter i Hillerød søger en sygeplejerske fortrinsvis i dagvagt med enkelte aftenvagter. Arbejdstiden er 32 timer pr. uge i gennemsnit med weekendvagt hver 6. uge. Lidt om os Lions Park er en selvejende institution, der er stiftet på ...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Har du lyst til spændende udfordringer, så se her!

Anæstesiologisk Afdeling

Hillerød
Nordsjællands Hospital er et stort akuthospital med et stort indtag af patienter og derfor har vi brug for endnu flere veluddannede sygeplejersker, der tænker faglighed, sammenhæng og patientsikkerhed i det daglige arbejde. På Intermediær afsnittet ...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Fastansat sygeplejerske til weekendarbejde

Anæstesiologisk Afdeling

Hillerød
Intermediær afsnit, Nordsjællands Hospital søger fastansat sygeplejeske til weekendarbejde. Intermediær afsnittet har 10 semi-intensive senge. Patientkategorierne omfatter den akut dårlig patient, som afdelingen har stor viden og erfaring med. Vi ti...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Sygeplejerske til psykiatrisk akutmodtagelse i Hillerød

Psykiatrisk Center Nordsjælland

Hillerød
Er du til akut psykiatri? Er du sygeplejerske, erfaren såvel som nyuddannet, og overvejer du at søge arbejde indenfor psykiatrien, så har vi et spændende job til dig. Lukket akut modtagelse i Hillerød modtager hovedsageligt patienter med svære psyki...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Vi søger en klinisk underviser

Psykiatrisk Center Nordsjælland

Hillerød
eller en sygeplejerske, der, som led i et målrettet karriereforløb, ønsker at blive det Kunne du tænke dig et job, hvor du arbejder selvstændigt og struktureret, og hvor du har mulighed for, i stor grad, selv at tilrettelægge og præge dit arbejdsfel...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:3. maj 2018