Sygeplejerske til Toftebo-Centret i Hammerum.

Toftebo-Centret, Hammerum søger en dygtig sygeplejerske.

Ugentlig timetal på 30 - 35 timer pr. uge i dagvagt og med weekendvagt hver 3. weekend.

Toftebo-Centret er beliggende i Hammerum ved Herning, bestående af 55 plejeboliger fordelt på 3 boenheder, hvoraf 5 lejligheder er midlertidige pladser og 3 er ægtepar lejligheder.

Den ene boenhed er et særligt tilbud til 10 demente borgere, som er visiteret til skærmet plejebolig, den ene lejlighed er en midlertidig plads.
Derudover er der tilknyttet 10 ældreboliger der ligger i tæt tilknytning til Toftebo-Centret, og personalet på Toftebo varetager alle plejeopgaver der er visiteret til disse beboere. I alt har vi 65 lejligheder.

Kerneopgaven på Toftebo-Centret: ”Vi møder borgeren med faglighed, værdighed og engagement, så Toftebo er et godt sted at komme, bo og være”

Toftebo kan tilbyde dig

 • mulighed for indflydelse og medinddragelse i udviklingsarbejdet der pågår på plejecentret
 • tværfagligt samarbejde og sparring.
 • synlig ledelse.
 • mulighed for at arbejde med sygeplejefaglige opgaver hos vores beboere i almindelig plejeboliger, midlertidige ophold, skærmet afsnit og i ældreboliger.
 • at du bliver en del af et dygtigt sygeplejefagligt team med 5 sygeplejersker på Toftebo.
 • ansættelse på en attraktiv arbejdsplads hvor vi respekterer hinandens forskelligheder og hvor hverdagen er præget af faglighed, kvalitet, humor og åbenhed.

Vi forventer, at du
 • er sygeplejefaglig kompetent og kan arbejde selvstændigt i et tæt samarbejde med dine kollegaer og samarbejdspartnere internt og eksternt.
 • er stabil og kan agere i en ofte uforudsigelig og travl hverdag hvor udfordringerne skal løses med faglig sikkerhed og høj kompetence.
 • har bred klinisk erfaring som sygeplejerske, gerne fra medicinske specialer, er omstillingsparat og fleksibel i forhold til de arbejdsopgaver der er, og samtidig stræber efter at opnå den bedst mulige oplevelse for borgeren.
 • har gode kommunikative evner, både mundtligt og skriftligt, og er erfaren i brugen af dokumentationssystemet CARE/CURA og FMK.
 • er en aktiv del af at skabe og udvikle et spændende lærings- og arbejdsmiljø, både for personalet og vores elever og studerende.

Løn- og ansættelsesvilkår
sker i henhold til gældende overenskomst.

Tiltrædelsesdato: 1. juni eller efter aftale.

Yderligere oplysninger
Du er meget velkommen til at rette henvendelse til Chef for plejecentrene Gitte Rasmussen på telefon 96 28 57 10 eller på mail plcgr@herning.dk

Ansøgningsfrist
torsdag, den 26. april kl. 9.00.

Vi ønsker at modtage din ansøgning elektronisk.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Børnesygeplejerske søges

Børnesygepleje v/ Mette Liltorp Stabell

Børnesygepleje søger en sygeplejerske med børneerfaring og eller erfaring indenfor akut sygepleje. Det forventes, at du kan arbejde selvstændigt og har personlige kompetencer, der kvalificerer dig til at have arbejdsplads hos en familie i en belaste...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:5. juni 2018

Vikariat til Område Nord sygeplejen

Herning Kommune

Sygeplejerske til Sygeplejeområdet Nord, Herning Kommune.Vi søger en fagligt velfunderet kollega som er frisk på at påtage sig et vikariat fra d. 1. juni 2018 til 31. december 2018.Stillingen i blandede vagter vil være med dækning af dagvagter, men ...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:20. maj 2018

Sygeplejerske

Hjemmepleje- og Hverdagsrehabilitering - Distrikt Vesterparken/Nat

Sygeplejerske til Hjemmeplejen Viborg Kommune HJEMMEPLEJEN VESTERPARKEN Trives du med udfordringer, komplekse sygeplejefaglige opgaver og udvikling af dine kompetencer? Brænder du for et arbejde i tæt samarbejde med borgeren i borgerens eget hjem? S...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Hjemmesygeplejen i Favskov Vest Hammel søger sygeplejerske

Hjemmeplejen Favrskov Vest

Har du lyst til et barselvikariat som hjemmesygeplejerske, så har du chancen nu! En af vores sygeplejersker skal på barsel, og derfor søger vi en sygeplejerske til et barselsvikariat i Hjemmesygeplejen Favrskov Vest Hammel. Du skal være uddannet syg...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

Sygeplejersker, Akut Ambulant team (AAT) Regionspsykiatrien Vest, Holstebro

Regionspsykiatrien Vest Herning

Akut Ambulant Team (AAT) søger sygeplejersker til faste stillinger med arbejdstid på 32-37 timer. Stillingerne er til besættelse 1. juni 2018 eller efter aftale. AAT:AAT er målrettet patienter fra 18 år og derover, som har behov for akut psykiatrisk...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018