Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til uddannelsesstilling, Afdeling for Nyresygdomme

På Afdeling for Nyresygdomme ansætter vi to gange om året sygeplejersker, som indgår i vores uddannelsesforløb, der bringer dig hele vejen rundt om sygeplejen til patienter med sygdomme i nyrerne. Målet er, at du får en bred indføring og uddannelse indenfor nefrologien, som giver dig viden og erfaring til at kunne varetage sygeplejen for nyrepatienter i alle faser af deres sygdom.

Forløbet er struktureret ved et kompetenceudviklingsprogram, der veksler mellem klinisk praksis i vores forskellige afsnit. Sideløbende gennemfører du intern og ekstern undervisning ved både kliniske sygeplejespecialister, nøglepersoner og læger. Når du har gennemført uddannelsesforløbet, der varer 21 måneder, vil du blive fast tilknyttet et af vores afsnit og herefter fortsætte din kompetenceudvikling der. Hvis du ønsker det, vil du have mulighed for at løse opgaver på tværs af afdelingen.

Det er vigtigt for os, at du både før du starter, under din introduktionsperiode og i dit videre forløb, oplever at du har et godt socialt og fysisk arbejdsmiljø og bliver støttet i din kompetenceudvikling. Derfor arbejder vi med begrebet onboarding, hvor du blandt andet løbende vil blive fulgt med statussamtaler om trivsel og udvikling, og inddraget i hvad der udgør et godt arbejdsmiljø.

Om os

Afdeling for Nyresygdomme varetager pleje og behandling af patienter med benigne og maligne sygdomme på højt specialiseret niveau. Det nefrologiske speciale er blandt andet karakteriseret ved at have patientforløb, hvor vi følger patienter gennem mange år i alle faser af deres sygdom. Vores patientforløb er derfor også meget varierede:

 • Ambulante kontroller og elektive behandlinger.
 • Indlæggelser af akutte patienter samt kroniske dialysepatienter med dialyse- og uræmirelaterede komplikationer.
 • Udredning af levende donorer til nyretransplantation og efterfølgende kontroller.
 • Udredning og henvisning til nyretransplantation og efterfølgende kontroller.
 • Hæmo- og peritonealdialyse.
 • Palliation
Vores målsætning er, at vores patienter og deres pårørende oplever sammenhængende forløb af høj faglig kvalitet i et samarbejde, hvor de føler sig inddragede i beslutninger om deres behandling.

Vi er ca. 185 medarbejdere fordelt på sengeafsnit, dialyseafsnit og ambulatorier, og du vil i uddannelsesforløbet skulle introduceres og uddannes til funktioner i alle afsnit. Du vil blive en del af en gruppe, der skal igennem samme uddannelsesforløb, og I vil derfor kunne udveksle erfaringer undervejs. Du vil også få tilknyttet en mentor, der vil være tovholder i dit uddannelsesforløb og deltage i løbende udviklingssamtaler og evalueringer.


Om dig

 • Du har dansk autorisation og er enten nyuddannet eller erfaren sygeplejerske. Hvis du allerede har erfaring, vil dit uddannelsesforløb hos os blive individuelt tilpasset.
 • Du er motiveret for at fordybe dig i det nefrologiske speciale og yde en målrettet indsats for at dygtiggøre dig i sygepleje til patienter med komplekse problemstillinger. Herudover forventes det, at du få læst fagligt relevant litteratur til specialet i uddannelsesforløbet.
 • Du kan lide at lære nye mennesker at kende, er omstillingsparat og er ikke bange for at udfordre dig selv.
 • Du værdsætter og bidrager til et godt arbejdsmiljø med en god tone og omsorg for hinanden.
 • Du er samarbejdsorienteret og opsøgende og stiller gerne spørgsmål og udfordrer gængse arbejdsgange, hvis du skønner, at det er til gavn for patienter og kollegaer.


Hvis du synes, stillingen lyder som en attraktiv mulighed, hører vi gerne fra dig. Vi indkalder løbende til samtaler, så kontakt os hurtigst muligt hvis stillingen har fanget din interess For yderligere information er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Rikke Baunehøj på telefon 38682259.

Ansættelsesstart: Snarest. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.


Send ansøgning og CV via link på denne side hurtigst muligt.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.