Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til vagtfri stilling på Vestegnens bedste arbejdsplads, Lunden

Brænder du for at gøre en væsentlig forskel for nogle af samfundets mest udsatte borgere, i tæt samarbejde med særdeles kompetente kolleger? Så er det dig, som vi skal have fat i!

Lunden søger en erfaren sygeplejerske pr. 1. juni 2018 eller snarest derefter. Arbejdstid 32-37 timer/uge, med planlagte tjenester i dagtimerne.

Lunden er et socialpsykiatrisk tilbud efter §§ 107 og 108 og er højt specialiseret indenfor dobbeltdiagnosebehandling. Vi tilbyder behandling og rehabilitering for 36 beboere, ligesom vi har oprettet en særlig ungegruppe. Beboerne på Lunden har alle komplekse psykiske og sociale problemstillinger, ligesom flere har forbrug af rusmidler. Lidt over halvdelen af beboerne er mænd i 30- og 40erne.

Som sygeplejerske vil du blive tilknyttet èt af vores tre behandlingsteams, hvor du i samarbejde med den tværfaglige personalegruppe skal varetage den integrerede behandling for beboerne.
Du vil desuden have ansvar for såvel den medicinske og sundhedsfaglige behandling i tæt samarbejde med den psykiatriske speciallægekonsulent og beboerens praktiserende læge, herunder vejledning og undervisningsopgaver i forhold til beboerne, de pårørende og Lundens ansatte.

Du vil desuden have et tæt samarbejde med Lundens andre sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter samt øvrigt tværfagligt personale. Du vil desuden indgå i tiltag og indsatser ift. tværsektorielt samarbejde med fx politi, KRIM, praktiserende læger, Psykiatriske Centre, distriktspsykiatrien m.v.

Lunden benytter sig af anerkendte og evidensbaserede behandlingsmetoder. Vi arbejder med alle aspekter i beboernes liv og har kompetencer og funktioner indenfor aktivitetsliv, arbejdsliv, botræning, rusmiddelvejledning, sundhed mm.. Lunden har dertil egne brugerarbejdspladser. Vi har bl.a. ansat en jobcoach og en psykolog, så vi bedst muligt kan støtte beboerne i at udvikle sig.

Det vil være en fordel hvis du har erfaring med psykiatri og eventuelt viden og erfaring i rusmiddelbehandling, gerne med afsæt i integreret behandling samt den motiverende samtale. Det være en fordel, hvis du har erfaring ift. at inkludere de pårørende i beboerens recoveryproces.

Du er velkommen til at rekvirere en stillingsbeskrivelse.

Læs mere om Lunden på: www.densocialevirksomhed.dk/Lunden

Ansøgningsfrist er mandag den 23. april, kl. 12.00. Vi holder ansættelsessamtaler torsdag den 26. april 2018.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte daglig leder Lone Hviid på mail: lone.rasmussen.03@regionh.dk eller mobil: 42572128

Løn og ansættelse finder sted i henhold til gældende overenskomst og efter principperne for Ny Løn. Lunden er en driftsenhed under Region Hovedstaden/Den Sociale Virksomhed. Et af målene i Region Hovedstadens personalepolitik er ligebehandling uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap eller religion. Det sikres blandt andet gennem ansættelses- og uddannelsespolitikken.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her