Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til Verdishave

Plejecentret Verdishave søger en dygtig og engageret sygeplejerske. Stillingen er på 32-37 timer pr. uge med weekendvagt hver 3. uge. Stillingen ønskes besat snarest efter aftale.  

Om os

Verdishave er et plejehjem med 70 boliger fordelt på 4 etager. Der er i alt 7 bogrupper på de 4 etager. Plejecentret ligger i skønne grønne omgivelser nær Valbyparken. Vi tilstræber at skabe en god hverdag med fokus på høj faglighed, trivsel og livskvalitet for beboerne. 

Det er en røgfri arbejdsplads, og der er obligatorisk træning i arbejdstiden for alle medarbejdere. 

Vi tilbyder dig et udfordrende og udviklende arbejde i en organisation med fokus på faglighed og godt arbejdsmiljø på en arbejdsplads med indflydelse og medbestemmelse, hvor vi arbejder kontinuerligt med værdier og kompetenceudvikling.  

Om dig
Vi søger en sygeplejerske, der brænder for sit fag og kan skrive under på vores værdier: At skabe gode oplevelser, at tage personligt ansvar og at dele viden. 

Du skal være fleksibel, fagligt velfunderet og ambitiøs i forhold til de mange forskelligartede indsatser omkring borgerne såsom livskvalitet, en meningsfuld og aktiv hverdag, sundhedsfremme, sygepleje og rehabilitering. 

Er du nyuddannet sygeplejerske, er du også meget velkommen til at søge. Vi tilbyder god introduktion og kompetenceudvikling. Vi har flere sygeplejersker ansat, hvilket giver gode muligheder for faglig sparring og udvikling i hverdagen.

Løn- og ansættelsesvilkår ifølge overenskomst. 

Mere information
Du er velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Mikala Bæk Hansen på 8256 7102 eller forstander Iben Børgesen på  8256 7101, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning.

Søg via nedenstående link senest søndag den 20. september 2020

Vores hverdag handler om mennesker. Se mere om os på vores-hverdag.dk.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.