Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til Verdishave

Genopslag

???Plejecentret Verdishave søger en dygtig og engageret sygeplejerske. Stillingen er på 37 timer pr. uge med weekendvagt hver 3. uge. Stillingen ønskes besat snarest efter aftale.  

Verdishave er et plejehjem med 70 boliger fordelt på fire etager. Der er i alt syv bo-grupper på de fire etager. Verdishave ligger i skønne, grønne omgivelser nær Valbyparken. Vi tilstræber at skabe en god hverdag med fokus på høj faglighed, trivsel og livskvalitet for beboerne. 

Vi tilbyder dig et udfordrende/udviklende arbejde i en organisation med fokus på faglighed og godt arbejdsmiljø på en arbejdsplads med indflydelse og medbestemmelse, hvor vi arbejder kontinuerligt med værdier og kompetenceudvikling.  

Vi søger en sygeplejerske, der brænder for sit fag og ”kan skrive under på” vores værdier: At skabe gode oplevelser, at tage personligt ansvar og at dele viden. 

Du skal være fleksibel, fagligt velfunderet og ambitiøs i forhold til de mange forskelligartede indsatser omkring borgerne som livskvalitet, en meningsfuld og aktiv hverdag, sundhedsfremme, sygepleje og rehabilitering. 

Er du nyuddannet sygeplejerske, er du også meget velkommen til at søge, vi tilbyder god introduktion og kompetenceudvikling. På Verdishave har vi flere sygeplejersker ansat, hvilket giver gode muligheder for faglig sparring og udvikling i hverdagen.

Verdishave er en røgfri arbejdsplads, og der er obligatorisk træning i arbejdstiden for alle medarbejdere. 

Du er meget velkommen til at kontakte forstander Iben Børgesen på 8256 7101, hvis du ønsker at høre mere om stillingen og Verdishave. 

Løn- og ansættelsesvilkår ifølge overenskomst. 

Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning.

Søg via nedenstående link senest søndag den 7. marts 2021

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om os på vores-hverdag.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.