Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til vikariat på afsnit for lunge og øre/næse/halssygdomme, Sydvestjysk Sygehus Esbjerg

Ønsker du at prøve noget nyt og spændende?

Så har du her muligheden…  

Der er en særdeles attraktiv stilling som sygeplejerske, i et barselsvikariat, ledig på lungemedicinsk sengeafsnit D1 på SVS fra den 1.2.2021 eller efter aftale.

Du vil skulle arbejde hver 3. weekend i blandende vagter og have vagter af 6-9 timers varighed.  Du vil få stor indflydelse på egen vagtplanlægning. Stillingen er på 37 timer pr uge eller efter aftale.

Du har mulighed for at blive en del af et afsnit, der er kendt for et godt kollegaskab med stor hjælpsomhed. Du vil få engagerede og ansvarsbevidste kollegaer, der har det sjovt sammen, og tager godt imod nye ansigter på afdelingen.  Du vil få gode muligheder for at deltage i diverse aktiviteter arrangeret for og af personalet - både fagligt og privat. Du vil få mulighed for et arbejdssted i udvikling - både fagligt og organisatorisk. Du vil således have gode muligheder for faglig udvikling(kurser, faglig sparring, sidemandsoplæring og evt. videreuddannelse). Aktuelt er vi pilotafdeling for indførelse af medicinrobot, og vi har flere projekter kørende.

Er du erfaren, vil du opleve at kunne bruge alle dine sygeplejetalenter til lungepatienterne, som ofte kan være komplekse med flere andre lidelser. Er du novice, sikrer vi at du får de rette kompetencer, inden du skal stå på egne ben i afdelingen. Vi har et struktureret oplæringsforløb på 3 måneder, hvor du tilknyttes 1-2 erfarne mentorer, der sammen med dig og afsnitsledende sygeplejerske tager ansvar for din oplæring i specialet. Der tilstræbes enslydende vagtplan med mentor i den første periode.

Patientkategorier og arbejdsgange på lungemedicinsk afsnit:
Lungemedicinsk afsnit er et specialeafsnit med plads til 27 patienter med behov for pleje og behandling af deres sygdom(25 lungepladser og to øre/næse/hals pladser). ØNH patienterne er oftest thyroridea-patienter. Patienterne på afsnittet har oftest KOL eller lungecancer, men også andre lungemedicinske sygdomme og/eller respirationsinsufficiens. F. eks. pneumoni, pneumothorax, astma, pleuravæske og respiratorisk acidose (respirationsudløst syreforgiftning grundet ophobning af kuldioxid med lav pH-værdi i blodet til følge). Til sidstnævnte tilbyder vi NIV (Non Invasiv Ventilation) i sengeafsnittet. Dette er en uddelegeret opgave til sygeplejerskerne, som primært står for behandlingen. Dette omfatter bl.a. maskinens indstillinger ud fra monitorering af patienten med saturationsmålinger og arteriepunkturer.

Afsnittet varetager en del terminale forløb, og har bredt tværfagligt samarbejde omkring disse forløb. Dette betyder, at vi har en god variation mellem korte og længere patientforløb. Vi modtager akutte patienter fra FAM (fælles akut modtagelsen), mens patienter til NIV, samt patienter med åben indlæggelse kommer direkte på afsnittet. Afsnittet giver således rig mulighed for både at arbejde med akutte og palliative forløb.

Lungemedicinsk afsnit er uddannelsessted for både SSA-elever, sygeplejestuderende, radiografstuderende, turnuslæger samt ambulancereddere.

Afsnittet er delt i mindre teams med 2-3 plejepersonale i hvert team. I hvert team deltager sygeplejersken bl.a. under stuegang, bestiller medicin fra medicinrobot, sørger for at patienterne får deres medicin, hjælper med varetagelse af personlig hygiejne, ernæringsscreener, rekvirerer blodprøver, sender prøvemateriale, tager kontakt til primær sektor, kontakt til pårørende, rekvirerer lungefysioterapi, diætist eller ergoterapeut mm. Personalet hjælper hinanden på tværs af hvert team. Plejepersonalegruppen består af både erfarne sygeplejersker og social-og sundhedsassistenter og af novicer.

Dokumentationen foregår i Cosmic, og Cetrea er det kliniske logistiksystem.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Har du lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte afsnitsledende sygeplejerske Lene Klemensen på 79183132. Derudover kan du besøge vores hjemmeside www.sydvestjysksygehus.dk. Her kan du finde yderligere oplysninger om SVS og lungemedicinsk afsnit.

I henhold til SVS personalepolitik bedes du til ansættelsessamtalen medbringe navn og nummer på en reference.

Ansøgning og CV bedes fremsendt elektronisk via nedenstående link senest 23-11-2020. Samtalerne vil afvikles 26-11-2020.

Har dette fanget din interesse og ønsker du at bidrage til det fortsatte gode arbejdsmiljø, glæder vi os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.