Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske - vagtfri stilling - Retspsykiatrisk Klinik

Sygeplejerske til vagtfri stilling, Retspsykiatrisk Klinik, Skejby
 
Vi tilbyder en stilling som sygeplejerske, 37 timer ugentligt i Retspsykiatrisk Klinik, Retspsykiatrisk Afdeling, AUH Skejby pr. 1. juni 2021.

Stillingen er vagtfri.
 
Om Retspsykiatrisk Klinik
Retspsykiatrisk Klinik modtager retspsykiatriske patienter til ambulant behandling på regionsfunktionsniveau for den østlige del af Region Midtjylland. På klinikken varetager vi blandt andet behandlingen af de mest komplicerede retspsykiatriske patienter med dom til behandling, og det er denne målgruppe sygeplejersken skal beskæftige sig med. Du vil indgå i et større team bestående af læger, psykologer, sygeplejersker, socialrådgivere og sekretærer, der sammen varetager behandlingsopgaven for de retspsykiatriske patienter.

Klinikken har modtaget finanslovsmidler til en øget opsøgende, udgående funktion og derfor står vi for at ansætte en sygeplejerske mere som, sammen med det allerede eksisterende team, skal løfte opgaven.

Formålet med den øgede indsats er:
  1. at forbygge indlæggelser af retspsykiatriske patienter i almenpsykiatrien
  2. at understøtte patientforløb, når patienterne indlægges i sengeafsnit i almenpsykiatrien i Region Midtjylland, dels så afsnittet ser sig i stand til at håndtere patienten og dels med henblik på at forkorte indlæggelsen
  3. at styrke samarbejdet mellem ambulatorium i den specialiserede retspsykiatri og sengeafsnit i almenpsykiatrien

Vi søger en sygeplejerske, som:
  • har indgående ambulant erfaring med psykiatriske patienter og meget gerne erfaring med retspsykiatri
  • har erfaring med udekørende funktion og at besøge patienter i eget hjem
  • har kendskab til differentialdiagnostik, misbrugsbehandling og comorbiditet
  • har specialuddannelse i psykiatrisk sygepleje, eller som på sigt ønsker at erhverve denne
Hos os bliver du udfordret og får gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du vil indgå i en travl og fagligt engageret personalegruppe, hvor det tværfaglige samarbejde er centralt, men hvor der også er fokus på de monofaglige opgaver. Vi er en afdeling med fokus på både faglig og organisatorisk udvikling, et godt arbejdsklima og med gode muligheder for supervision og kollegial sparring.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet omfatte:
Som sygeplejerske har man ansvaret for et antal patienter, og man har mulighed for at arbejde relationsorienteret i forhold til den enkelte patient og for at bringe nogle af de grundlæggende sygeplejefaglige værdier i anvendelse over for en ellers meget marginaliseret gruppe.
 
Klinikkens sygeplejersker ser patienterne såvel i klinikken i Skejby som hjemme hos patienten selv, eller der hvor det giver mening for patienten. Udover støttende samtaler, psykoedukation og medicinhåndtering deltager man som sygeplejerske i lægesamtaler, koordinerer indsatsen med Kriminalforsorgen, kommunen samt sengeafsnit i Skejby, Randers og Horsens.
I klinikken tilstræber vi at yde behandling og pleje af den allerhøjeste faglige standard. Vi har ugentlige konferencer, hvor vanskelige sager drøftes, regelmæssige undervisningstilbud og supervision samt gode muligheder for mere formaliseret efteruddannelse. Derudover tilbyder vi en velfungerende sikkerhedskultur, medarbejdere der værdsætter humor i hverdagen og et stort fagligt engagement. 

Retspsykiatrisk Afdeling i Skejby består af én tværgående funktion, en forskningsenhed, en klinik og fire sengeafsnit. I sengeafsnittene udredes og behandles retspsykiatriske patienter fra optageområdet. Et af de fire afsnit modtager udelukkende patienter fra Grønland efter aftale med det grønlandske selvstyre.

Løn og ansættelsesforhold efter overenskomst mellem Region Midtjylland og den faglige organisation.

Yderligere oplysninger kan indhentes hos ledende sygeplejerske Bente Sand Isager på tlf. 2056 5930.

Ansøgningsfrist d. 15.04.2021.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 23.04.2021 fra kl. 11.

Vi gør opmærksom på, at der i forbindelse med ansættelsen vil blive indhentet straffeattest.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.