Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske/koloskoperende sygeplejerske, søges til endoskopiafsnittet 08-4, Holbæk sygehus

Sygeplejerske eller allerede uddannet koloskoperende sygeplejerske, med interesse for det endoskopiske speciale, søges til endoskopiafsnittet 08-4, Kirurgisk Afdeling, Holbæk Sygehus.

Har du lyst til at arbejde med korttidssygepleje og specialisere dig i et spændende speciale? så er det måske dig vi står og mangler i vores endoskopiafsnit.

Om afsnittet

Afsnittet består af seks endoskopistuer, hvor vi dagligt arbejder med mange korte patientforløb, de fleste ambulante, og enkelte indlagte patienter.

Vi arbejder med korttidssygepleje i et spændende speciale med engagerede og motiverede sygeplejersker og har særlig fokus på at støtte og vejlede patienten under undersøgelserne. Hvorfor det at opbygge relationer og skabe tillid på den korte tid der er til rådighed, har stor opmærksomhed.

På afsnittet udfører vi forskellige endoskopiske undersøgelser f.eks. gastroskopi, sigmoideoskopi, koloskopi, emr, ercp samt anlæggelse og skift af peg-sonder.

Vi har for nuværende tre koloskoperende sygeplejersker og en fjerde under uddannelse, som alle varetager funktionen som basissygeplejerske, med de samme sygeplejeopgaver som de øvrige sygeplejersker.

Jobbet

Jobbet har flere delfunktioner. Modtagelse i vores hvilestue med klargøring til undersøgelsen. Vejledning og observation af patienten i forbindelse med de enkelte undersøgelser samt assistere skopøren under undersøgelsen. Derudover har vi også en skyllerumsfunktion.

På endoskopistuerne er der en team funktion mellem skopøren og sygeplejerskerne. Der er et hurtigt patientflow, stadig med den enkelte patient i centrum. Instrumentel sygepleje er en del af vores hverdag, så derfor vil flair for teknik være en fordel.

Alle vores koloskoperende sygeplejersker varetager også basis sygeplejerske opgaver.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig et alsidigt job i en travl og uforudsigelig hverdag, men med en vis forudsigelighed i arbejdsopgaverne. Vi har i afsnittet fokus på arbejdsmiljø, og er en blanding af unge og ældre engagerede og motiverede kolleger, med stor faglig viden.

Du får tildelt en mentor og gennemgår et oplæringsprogram, som tager udgangspunkt i dine behov. Vi har fokus på læring og kompetenceudvikling.

Arbejdstiden er 37 timer/uge eller efter aftale. Stillingen er vagt- og weekend fri, med en daglig åbningstid mellem kl. 7.30 - 16.30.

Om dig

Du er enten koloskoperende sygeplejerske, eller har interesse for evt. senere at kunne uddanne dig hvis muligheden byder sig. Dette er dog ikke et krav for at søge stillingen, det vigtigste er at du har interesse for specialet.

Derudover vil du passe rigtig godt ind, hvis du

 • har et godt humør og lyst til at bidrage til det gode arbejdsmiljø

 • trives i en travl og uforudsigelig hverdag

 • kan arbejde selvstændigt

 • har evner og interesse inden for korttidssygepleje

 • har teknisk flair

 • vægter kvalitet, faglig professionalisme og patientsikkerhed højt

  Spørgsmål og ansøgning

  Afdelingssygeplejerske Lone Kold svarer gerne på spørgsmål og fortæller mere om stillingen på tlf. 93 57 00 04. Du kan også kontakte souschef Marianne Mejnertsen på tlf. 59 48 17 55.

  Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning senest den 20 oktober 2020.

  Samtaler afholdes 26 oktober 2020.

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.