Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske/pædagog som nattevagt til B201 Døgnafsnit med udvidet ambulant funktion, for større børn, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center

Har du lyst til at arbejde i et innovativt og aktivt fagligt miljø med fokus på inddragelse af børn og deres familier også om natten

Hvis du vil gøre en forskel, så har vi stillingen til dig.

B201’s målgruppe
B201´s målgruppe er børn imellem 7-13 år. Vi udreder og behandler børn under døgnindlæggelse i 14 uger. Barnets mor eller far er medindlagt under det meste af indlæggelsen. Vi har sengepladser til 12 børn og 12 senge til forældrene.

Du vil møde børn med psykiske sygdomme, der kan have og har en eller flere diagnoser. Vi ser en del børn, der har vanskeligheder indenfor autismespekteret, OCD, ADHD og adfærdsvanskeligheder. Derudover er både barn og familie i krise både i starten og undervejs i indlæggelsen.

Vi har indlæggelsesforløb med en inddragende tilgang. Dagligdagen er præget af leg og kontakt, hvor vi forsøger at give håb og samtidigt får trænet det, der er børnenes største udfordringer. Vi ønsker at udføre et effektivt og kompetent stykke arbejde til glæde for børnene og deres familier. Du vil indgå i et tværfagligt team, hvor vi lægger vægt på et ligeværdigt og kommunikativt samarbejde med fokus på kvalitet.

Forældrene tilbydes forældre-psykoedukation m.m. under deres medindlæggelse. Dette område er under yderligere udvikling, som du kan være med til at sætte dit præg på.

Hvilke arbejdsopgaver vil du få?
Om natten arbejder du sammen med en anden kollega. I er 2 der har faste rutine opgaver samtidig med at i passer børn der ikke kan sove. Der er som regel ro om natten, men der kan være forpinte børn som har forstyrrede døgnrytme. Her kan indsatsen være lige fra en kop varm te til kompetent psykiatrisk indsats.

Vores forventninger til dig
Vi forventer, at du er uddannet sygeplejerske/pædagog med interesse for psykiatri og sårbare børn og familier. Du har desuden kendskab til at arbejde med børn med særlige behov.

Derudover kan du sætte hak ved følgende:

  • Du kommunikerer respektfuldt med patienter og pårørende med fokus på deres individuelle behov i behandlingsforløbet. Desuden kan du med dine gode kommunikative egenskaber skabe gode samarbejdsrelationer med dine mange tværfaglige samarbejdspartnere.
  • Du er omstillingsparat. Du er procesorienteret i patientforløbene, og du kan skabe ro og yde omsorg i forudsigelige rammer.
  • Du er kvalitetsbevidst, engageret og fleksibel.
Hvorfor skal du søge job hos os?
Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet.
Som nyansat får du en god introduktion med obligatorisk mentorforløb af en af vores erfarne natsygeplejersker. Vi er en lærende organisation med refleksion og sparring i praksis med fokus på opgaven. Din sparring med ledelse vil være i den tidlige morgenstund

Kompetenceudvikling. Du bliver en del af en personalegruppe med høj faglighed samt et innovativt og aktivt fagligt miljø med bl.a. supervision og undervisning. Vi har fokus på kompetenceudvikling gennem flerfaglighed og monofaglighed samt tværfaglig tænkning.

Vi har et alsidigt miljøterapeutisk arbejdsmiljø med varieret aktivitetstilbud.

Et godt arbejdsmiljø. Vi arbejder ud fra værdier som fællesskab, mening i dagligdagen og ordentlighed. Vi lægger vægt på forskellighed i personalegruppen samtidig med at tilgangen til opgaven støttes og afstemmes på de ugentlige møder. Vi synes, det er et spændende arbejde vi har

Velkommen indenfor hos B201
På B201 vil du møde børn med komplekse problemstillinger. Børnene indlægges sammen med en af deres forældre fra mandag til fredag. Nogle enkelte børn og familier er her også i weekenden.

Mange børn har været væk fra en almindelig hverdag i lang tid, og når de kommer ind til os, arbejder vi bl.a. med at få deres funktionsniveau op igen. F.eks. ” du skal i bad, sove om natten og spise”. Herefter kommer alle de andre ting, der hører med til et godt børneliv.

Børnene er meget forskellige, og vi lægger vægt på en individuel behandling med plads til fleksible indlæggelsesforløb med mindst mulig indgriben i barnets liv.

B201 Døgnafsnit- og dagsafsnit med udvidet ambulant funktion, for større børn ligger på Nordstjernevej 6 i Glostrup og er en del af Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er i skiftende vagter med arbejde i weekenden hver 4. weekend. Der er 1 til 2 aftenvagter om ugen. Dine vagter planlægges med 7 arbejdsdage og 7 fridage. Arbejdet er i ulige uger, i alt 35 timer ugentligt.

Stillingen ønskes besat den 1. december 2020 eller efter aftale. Stillingen opslås som et års vikariat med mulighed for forlængelse

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

I henhold til lovkrav skal der ved eventuel ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevises ren børneattest. Centeret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra ansøger, der indstilles til ansættelse.

Vi glæder os til at høre fra dig
Synes du at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre om din motivation for stillingen.

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen og afsnittet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Helle Winding på 38 64 07 16 eller assisterende afdelingssygeplejerske Sine Høj Nielsen på 38 64 05 59.

Søg via linket på siden senest den 20. oktober 2020, kl. 12.00. Du bedes uploade CV og andre relevante dokumenter sammen med din ansøgning.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 43.

Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.